Κούτρης: Η Μπενφίκα τον θέλει... φτηνό, η Μαρσέιγ συμπαίκτη με τον Ριμπερί

Οι Πορτογάλοι προσπαθούν μειώσουν το ποσό που θέλει ο Ολυμπιακός και οι Γάλλοι να τον δουν δίπλα στον πρώην παίκτη της Μπάγερν.

Κούτρης: Η Μπενφίκα τον θέλει... φτηνό, η Μαρσέιγ συμπαίκτη με τον Ριμπερί

To ΦΩΣ άναψε στο instagram! Ακολουθήστε μας

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι δεδομένο ότι απασχολεί πολλές ομάδες στην Ευρώπη, μεταξύ αυτών τη Μπενφίκα και τη Μαρσέιγ. Μάλιστα η κάθε μια για λογαριασμό της καταβάλει προσπάθειες να τον αποκτήσει αν και προς στιγμήν, οι πληροφορίες από τον Ολυμπιακό λένε ότι δεν έχει γίνει κάποια κίνηση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η Πορτογαλική Record, η Μπενφίκα προσπαθεί να ρίξει την τιμή του 24χρονου άσου, καθώς δεν είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της τα 8 εκατ. ευρώ που -σύμφωνα με το δημοσίευμα- αξιώνουν οι Πειραιώτες.

Όσον αφορά τους Γάλλους, η ιστοσελίδα les-transferts.com υπενθυμίζει ότι ο ο Κούτρης απασχολεί τη Μαρσέιγ από τον περασμένο Ιανουάριο. Αναφέρουν ότι ο Κούτρης απασχολεί ακόμα την ομάδα και ότι θα ήταν εξαιρετικό και για τον ίδιο να είναι συμπαίκτης με τον Φρανκ Ριμπερί.

Ο πρώην αστέρας της Μπάγερν είναι ελεύθερος, έχει περάσει στο παρελθόν από τη Μαρσέιγ και δήλωσε: «Πράγματι, πέρασα δύο καλά χρόνια στη Μασσαλία και ήταν ένα εφαλτήριο για εμένα. Πραγματικά είχα μια καλή περίοδο. Η Μασσαλία είναι κάτι ξεχωριστό. Το να παίζεις για τη Μαρσέιγ είναι κάτι που σου μένει για πάντα. Όλα είναι πιθανά. Είμαι ελεύθερος. Θα δούμε. "