Συνεργασία Ολυμπιακού-Νότιγχαμ Φόρεστ σε επίπεδο Ακαδημιών

Φημίζονται οι αγγλικοί σύλλογοι για τις εξαιρετικές τους Ακαδημίες και ο Ολυμπιακός θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό με δεδομένη τη σχέση του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Συνεργασία Ολυμπιακού-Νότιγχαμ Φόρεστ σε επίπεδο Ακαδημιών

Εδώ κι αρκετά χρόνια ο Ολυμπιακός ρίχνει πολύ μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες του και θέλει παιδιά από τα σπλάχνα του να επανδρώσουν και την πρώτη ομάδα. Έχει κάνει πολύ μεγάλο πρόοδο και θέλει να συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε διαρκή επαφή με ευρωπαϊκούς συλλόγους προκειμένου να ανταλλάσουν απόψεις και φυσικά να υπάρχει συνεργασία. Το γεγονός πως η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη θέλει να το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός και σε επίπεδο Ακαδημιών.

Στον Ρέντη βρίσκονται άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου, οι οποίοι βρίσκονται σε επαφή με τους «ερυθρόλευκους». Ολυμπιακός και Νότιγχαμ Φόρεστ θα έχουν συνεργασία και σε επίπεδο Ακαδημιών.

Συγκεκριμένα η ομάδα Νέων των «ερυθρόλευκων» και η αντίστοιχη της Νότιγχαμ Φόρεστ θα κάνουν κοινή προετοιμασία για 14 μέρες. Οι δύο ομάδες θα παίξουν φιλικά παιχνίδια και θα έχουν την ευκαιρία οι δύο πλευρές να έχουν πιο στενή συνεργασία. Στις συζητήσεις με τους ανθρώπους της Νότιγχαμ έχει πολύ σημαντικό ρόλο ο Κριστιάν Καρεμπέ και φυσικά ο Φρανσουά Μοντέστο.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται κι άλλες αλλαγές στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, όμως, το σημαντικό είναι πως αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε επαφή με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την ανάπτυξη των Ακαδημιών τους.