Τσαβλάν: Ο αριστερός μπακ για τον οποίο οι Άγγλοι βλέπουν μάχη Νότιγχαμ - Ολυμπιακού (vid)

Ποιος είναι ο γεννημένος στην Ολλανδία, αλλά με ρίζες από την Τουρκία, αριστερός μπακ - Δείτε στο βίντεο όσα κάνει στο γήπεδο

Τσαβλάν: Ο αριστερός μπακ για τον οποίο οι Άγγλοι βλέπουν μάχη Νότιγχαμ - Ολυμπιακού (vid)

Το όνομα αυτού, Κονέρ Τσαβλάν. Πρόκειται για τον αριστερό μπακ της Ολλανδικής Εμέν που σύμφωνα με τους Άγγλους απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «footballinsider247», αναφέρει: «H Νότιγχαμ σχεδιάζει κίνηση για να υπογράψει τον γεννημένο στην Ολλανδία, αλλά με ρίζες από την Τουρκία, αριστερό μπακ Τσαβλάν, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Έμεν. Για τον Τσαβλάν ζυγίζουν την κατάσταση μία σειρά από ομάδες σε όλη την Ευρώπη. Η Φόρεστ τον έχει στο ραντάρ της, όμως ο Ολυμπιακός που επίσης ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη ψάχνεται για εκείνον, όπως και η ισπανική Μπέτις. Ο Τσαβλάν εντυπωσίασε φέτος στην Έμεν και την βοήθησε να επιβιώσει στη μεγάλη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου».

Ο Τσαβλάν είναι γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου 1992 και έχει ύψος 1.75 μ.. Παίζει στην Έμεν από τον Ιούλιο του 2018 οπότε και αποκτήθηκε από την Χερενφέιν. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Βολούσμπορ και στην Σανλιούφασπορ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι κάνει στο γήπεδο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ΜΜΕ που αναπαράγουν το δημοσίευμα του footballinsider247, συνδέουν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τσαβλάν με το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κούτρη.