Βαλμπουενά: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω»

Ο Γάλλος σταρ εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά και τόνισε ότι περιμένει να πιάσει δουλειά.

Βαλμπουενά: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω»

Και επίσημα ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έφτασε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Δευτέρας και το απόγευμα ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν στη… μηχανή τους έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας. Ο Ματιέ Βαλμπουενά λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του από την πειραϊκή ΠΑΕ έκανε ανάρτηση στα social media και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

«Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ να ξεκινήσω», έγραψε ο Ματιέ Βαλμπουενά, στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media. Στο μεγάλο λιμάνι έχουν να λένε για την απλότητα του και το πόσο άνετος ήταν στις πρώτες του στιγμές.

Αν και 34 ετών και με μία καριέρα γεμάτη παραστάσεις ο Βαλμπουενά έχει δείξει από την πρώτη στιγμή διψασμένος. Ο Γάλλος απόλαυσε κάθε στιγμή της υποδοχής του στον κόσμο, δεν είχε πρόβλημα να φωτογραφηθεί με τους οπαδούς και να τονίζει συνεχώς πως περιμένει πως και πως να πιάσει δουλειά.