«Προς Ολυμπιακό ο Εντουάρντο»

Φήμη στην Πορτογαλία πως ο παίκτης δεν πηγαίνει στη Σπόρτινγκ, διότι οι Πειραιώτες είναι αυτοί που δείχνουν διατεθειμένοι να πληρώσουν περισσότερα χρήματα.

«Προς Ολυμπιακό ο Εντουάρντο»

Ο Εντουάρντο είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ο Πορτογάλος προπονητής πιστεύει πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να συνδέσει την άμυνα με τη μεσαία γραμμή.

Έκανε μία καλή σεζόν με τη Μπελενένσες, αλλά έχει αγωνιστεί στους Πορτογάλους ως δανεικός από την Ιντερνασιονάλ. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πολλές δυσκολίες όπως έχουμε εξηγήσει πολλές φορές.

Η εμπλοκή της Σπόρτινγκ στο θέμα του Εντουάρντο έχει ανεβάσει αρκετά τον βαθμό δυσκολίας της απόκτησης του. Τα τελευταία λεπτά, ωστόσο έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στην Πορτογαλία πως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που θα πάρει τον παίκτη.

Υπήρξε τιτίτβισμα πριν λίγα λεπτά το οποίο μεταφέρει τη φήμη που έχει αναπτυχθεί στην Πορτογαλία και σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός είναι πιο κοντά στην απόκτηση του, διότι είναι διατεθειμένος να πληρώσει περισσότερα από τη Σπόρτιγνκ.

Να επαναλάβουμε, πάντως ότι πρόκειται για πολύ δύσκολη υπόθεση, αλλά το παλεύει να πάρει τον εκλεκτό του Πέδρο Μαρτίνς.