«Ταύρος» ο Βαλμπουενά στα ιατρικά και οι προτροπές για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

Ο 34χρονος Γάλλος σούπερ σταρ πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, ενώ πήρε μία πρώτη γεύση από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Metropolitan.

«Ταύρος» ο Βαλμπουενά στα ιατρικά και οι προτροπές για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

Τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Ματιέ Βαλμπουενά πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα με πτήση της Turkish Airlines από την Κωνσταντινούπολη. Ο 34χρονος σούπερ σταρ παρά την κούραση από το ταξίδι ήταν χαμογελαστός, αλλά αμέσως έφυγε για κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας προκειμένου να ξεκουραστεί.

Το πρωί της Δευτέρας ο Γάλλος βρέθηκε στο θεραπευτήριο Metropolitan προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Ο 34χρονος άσος πέρασε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ και από τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στη Φενέρμπαχτσε δεν υπήρξε κάποιο θέμα. Μη ξεχνάμε πως προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στην Τουρκία με 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η διαδικασία των εξετάσεων μπορεί να είναι κουραστική, αλλά ο Βαλμπουενά ήταν πολύ άνετος και χαμογελαστός σε όλη τη διάρκεια. Πήρε μάλιστα και μία πρώτη γεύση από την «τρέλα» του κόσμου για τον Ολυμπιακού.

Όσοι τον αντίκρισαν το Metropolitan έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του και εκείνος δεν χάλασε σε κανέναν το χατίρι. Η ατάκα που επανέλαβε σε κόσμο του Ολυμπιακού που βρισκόταν στο θεραπευτήριο Metropolitan ήταν ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό».

Κάποιοι μάλιστα του ζήτησαν να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να νικήσει τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ με τον Βαλμπουενά να απαντάει με ένα χαμόγελο και να δείχνει πως έχει ενημερωθεί για το τι συμβαίνει στη χώρα μας.

Στις 18:00 αναμένεται στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας εκεί που ο κόσμος του Ολυμπιακού του επιφυλάσσει θερμή υποδοχή. Στα γραφεία των Πειραιωτών ο 34χρονος άσος αναμένεται να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της υπόθεσης και σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία είναι συμβόλαιο ενός έτους.