«Ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ»

Όπως αναφέρει ποροτγαλικό δημοσίευμα ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τη διοίκηση της ΑΕΚ. 

«Ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ»

Σύμφωνα με την πορτογαλική «O' Jogo» ο Μιγκέλ Καρντόσο υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα διαδεχτεί τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ.

Σε περίπτωση που ο 46χρονος τεχνικός αναλάβει τους «κιτρινόμαυρους» τότε θα γίνει ο τρίτος Πορτογάλος με θητεία στην ΑΕΚ, μετά τους Φερνάντο Σάντος και Χοσέ Μοραΐς.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως στη λίστα της ομάδας υπήρχαν τα ονόματα των Βιέιρα, Ντάνιελ Ράμος και Φόλια.

Αναλυτικά τι αναφέρει η «O' Jogo»:

«Ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε συμφωνία διάρκειας δυο σεζόν με την ελληνική ομάδα παίρνοντας τη θέση του Ισπανού Μανόλο Χιμένεθ. Στην ομάδα που παίζουν τόσο ο Έλντερ Λόπες όσο και ο Αντρέ Σιμόες ήθελαν έτσι κι αλλιώς έναν Πορτογάλο τεχνικό και στα χέρια τους υπήρχε μια λίστα με τους Ίβο Βιέρα, Ντάνιελ Ράμος και Φόλια αλλά η τελική επιλογή είναι ο Μιγκέλ Καρντόσο. Μετά τη θητεία του στη Σακτάρ Ντόνετσκ ως βοηθός, ο Μιγέλ Καρντόσο έκανε ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής στη Ρίο Άβε την σεζόν 2017-2018, κατακτώντας την 5η θεση στο πρωτάθλημα. Την επόμενη σεζόν πήγε στη Ναντ αλλά έφυγε τον Οκτώβρη του 2018 και τον Νοέμβρη ανέλαβε τη Θέλτα, από την οποία έφυγε στις 3 Μαρτίου. Ο Μιγκέλ Καρντόσο γίνεται ο τρίτος Πορτογάλος στην ΑΕΚ μετά τον Φερνάντο Σάντος και τον Χοσέ Μοραΐς».