Ξέρει από Τούμπα ο Οτζίτζα

Ο Οφόε δηλώνει σοβαρή υποψηφιότητα για να βρεθεί στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και δεν θα είναι η πρώτη του στην Τούμπα. 

Ξέρει από Τούμπα ο Οτζίτζα

Με τον Όσκαρ Γκαρθία να συνεχίζει να κρατά κλειστά τα χαρτιά, μία από τις πιο σίγουρες συμμετοχές είναι αυτή του Οτζίτζα Οφόε. Ο μέσος των ερυθρολεύκων έχει το επιπλέον προβάδισμα ότι έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε τους συμπαίκτες του ότι έχει επισκεφτεί ξανά την Τούμπα και γνωρίζει την ατμόσφαιρα που επικρατεί. Πράγματι, το 2010 ο Οφόε που τότε αγωνιζόταν με την Μπρίζ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Για την ιστορία, το ματς είχε λήξει ισόπαλο (1-1) με τον Βιεϊρίνια να σκοράρει για λογαριασμό των γηπεδούχων και τον Οφόε να αγωνίζεται στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης. Βέβαια, σε εκείνο το ματς η προσέλευση ήταν πολύ μικρότερη από αυτή που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός την Κυριακή (25/2): περίπου 10.000 φιλάθλους βρίσκονταν στην εξέδρα της Τούμπας. Κάμια σχέση, δηλαδή, με το κατάμεστο γήπεδο στο οποίο θα βρεθούν οι ερυθρόλευκοι