Έντονη φημολογία για Εντουάρντο και Ολυμπιακό

Τον πρώτο λόγο για την μεταγραφή του Εντουάρντο έχει ο Ολυμπιακός. 

Έντονη φημολογία για Εντουάρντο και Ολυμπιακό

Και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας προσπαθεί να κάνει δικό της τον παίκτη, έχοντας ήδη καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει και στην Πορτογαλία λένε ότι δίνουν «μάχη» με τους Πειραιώτες.

Το ότι ο Εντουάρντο της Μπελενένσες αποτελεί μία από τις εισηγήσεις του Πέδρο Μαρτίνς από την πρώτη συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πριν από το Πάσχα, είναι κάτι γνωστό. Απλώς επρόκειτο εξ αρχής για μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος χαφ που φέτος ξεχώρισε με τη φανέλα της Μπελενένσες, βρίσκεται στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων» και στην Πορτογαλία λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει «φουλάρει» για τα καλά για να τον κάνει δικό του. Κάποιες άλλες πηγές λένε ότι είναι και πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Από την άλλη, στην Λισσαβώνα επέμεναν και το Σάββατο ότι τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του τον έχει η Σπόρτινγκ, η οποία έχει καταθέσει πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ στην Ιντερνασιονάλ (ανήκει στο κλαμπ του Πόρτο Αλέγκρε και στην Κοϊμπρα) για να τον κάνει δικό της.

Μάλιστα, λέγεται ότι η Σπόρτινγκ θέλει να περάσει πρώτα ο τελικός με την Πόρτο και στη συνέχεια θα «γκαζώσει» για να τον αποκτήσει.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει στείλει προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα ότι θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει, αναγνωρίζοντας βεβαίως τις σοβαρές δυσκολίες που υπάρχουν από τη στιγμή που στο «κόλπο» υπάρχει εδώ και καιρό η Σπόρτινγκ.

Ο Εντουάρντο που είναι περισσότερο δημιουργικό χαφ (παίζει και ως «8άρι», αλλά και ως «10άρι»), θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του μετά από μία πολύ καλή σεζόν με την Μπελενένσες (29 αγ., 2 γκολ).