Τελειώνει ο Ολυμπιακός και με το «μπακ απ» του Ζοσέ Σα - Προβάδισμα ο Σαράνοφ

Εντός της εβδομάδας οι Πειραιώτες θα έχουν κλείσει και το θέμα με τον πορτιέρε που θα καλύψει τη θέση πίσω από τον Πορτογάλο.

Τελειώνει ο Ολυμπιακός και με το «μπακ απ» του Ζοσέ Σα - Προβάδισμα ο Σαράνοφ

Να κλείνει ένα-ένα τα κεφάλαια του θέλει ο Ολυμπιακός που "τρέχει" τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες τις τελευταίες ημέρες. Οι Πειραιώτες πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ζοσέ Σα από την Πόρτο. Ήταν βασική προτεραιότητα για τον Πέδρο Μαρτίνς να κρατήσει τον Πορτογάλο πορτιέρε.

Αυτό που μένει πλέον για τον άσο στον Ολυμπιακό είναι να τελειώσει και με τον γκολκίπερ που θα είναι πίσω από τον Σα. Οι Πειραιώτες θέλουν και εκεί να έχουν μία αξιόπιστη λύση και δεν είναι λίγες οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Ο τερματοφύλακας που φαίνεται να έχει προβάδισμα να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Μπόγιαν Σαράνοφ. Ο 32χρονος πορτιέρε της Λαμίας είναι στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας και με τις εμφανίσεις που έκανε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε την περασμένη σεζόν φαίνεται πως έχει κερδίσει αρκετούς πόντους.

Το θέμα με «μπακ απ» του Ζοσέ Σα φαίνεται πως θα τελειώσει οριστικά την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Σαράνοφ, πάντως, δεν «παίζει» μόνος του για να καλύψει τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα. Στη λίστα του Ολυμπιακού παραμένει και ο Αντόνιο Ντοναρούμα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο Σέρβος τερματοφύλακας που έκανε μία πολύ καλή σεζόν με τη Λαμία είναι αυτός που θα πάρει το χρίσμα.