Ολοκληρώθηκε το 3ο επιμορφωτικό σεμινάριο Atromitos soccer schools

Με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε το διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο Atromitos soccer schools που διεξήχθη για 3η φορά.

Ολοκληρώθηκε το 3ο επιμορφωτικό σεμινάριο Atromitos soccer schools

Το σεμινάριο ήταν διάρκειας δυο ημερών και χωρίστηκε σε δυο μέρη θεωρίας και πράξης όπου τη Δευτέρα 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν επιμορφωτικές ομιλίες στην αίθουσα εκδηλώσεων του προπονητικού κέντρου και την Τρίτη 21 Μαΐου προπονητικές επιδείξεις στο γήπεδο της Χωράφας.

Στο διήμερο σεμινάριο συμμετείχαν προπονητές που ανήκουν στο δίκτυο σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος και τεχνικοί από όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Περιστερίου.

Την έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης τίμησε με την παρουσία του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός όπως και όλα τα στελέχη της ομάδας.

Εκ μέρους της ΠΑΕ απεύθυνε χαιρετισμό η Διευθύνουσα Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος κ. Κάτια Κοξένογλου, η οποία ανέφερε τη σημαντικότητα της ύπαρξης του δικτύου σχολών του Ατρομήτου τονίζοντας ότι η ΠΑΕ στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της τέτοιες εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την ανάπτυξη των ακαδημιών.

Στο χαιρετισμό του ο διοργανωτής και υπεύθυνος του δικτύου σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος, Τόλης Αποστόλου καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους προπονητές στο 3ο σεμινάριο που διοργανώνει η ομάδα και τόνισε ότι μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις ενισχύεται η δυναμική τόσο της ΠΑΕ Ατρόμητος όσο και των ομάδων που ανήκουν στο δίκτυο σχολών.

Ο τεχνικός διευθυντής υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Κορακάκης τόνισε κατά τον χαιρετισμό του ότι η ομάδα μας έχει μεγάλη αφοσίωση για τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών και καθημερινά χτίζει γερές βάσεις για το μέλλον του συλλόγου αναφέροντας πως μια από τις δράσεις που πραγματοποιούνται είναι και το επιμορφωτικό σεμινάριο.

Με την ολοκλήρωση των χαιρετισμών ξεκίνησαν οι επιμορφωτικές ομιλίες του σεμιναρίου, τις οποίες οι προπονητές παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκομίζοντας σπουδαία συμπεράσματα για τις τεχνικές προπόνησης και συμπεριφοράς που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Οι ομιλητές ήταν άνθρωποι από το χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο όπως ο διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπεύθυνος εκπαίδευσης του δικτύου, Ευάγγελος Μπεκρής, ο τεχνικός διευθυντής υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Κορακάκης, ο γυμναστής της ΠΑΕ Ατρόμητος, Σωτήρης Ρούσσης, ο αναλυτής απόδοσης της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιάννης Αντωνόπουλος και ο ψυχολόγος και επιστημονικός συνεργάτης σχολών UEFA, Αχιλλέας Υφαντίδης.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας πραγματοποιήθηκαν διαλλείματα για καφέ και γεύμα προσφορά των χορηγών του σεμιναρίου.

Η δεύτερη μέρα του σεμιναρίου ήταν αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στην πράξη και για το λόγο αυτό χρησιμοποιήθηκε το γήπεδο της Χωράφας στο Περιστέρι.

Η επιμόρφωση πάνω στην τακτική είχε δυο μέρη όπου στο πρώτο ομιλητής ήταν ο Ευάγγελος Μπεκρής και στο δεύτερο ο Γιώργος Κορακάκης.

Με την ολοκλήρωση των διεργασιών οι τεχνικοί που είχαν ερωτήματα πάνω στα συστήματα συζήτησαν για αρκετή ώρα με τους ανθρώπους του Ατρομήτου λύνοντας κάθε απορία και λαμβάνοντας νέες ιδέες και τακτικές που θα εφαρμόσουν στις ομάδες τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη της εκδήλωσης ιδιαίτερα το ΑΥΡΑ CATERING και τον κ. Μακρυγιώργο, την εταιρεία αθλητικής ένδυσης, PHOENIX και τις εταιρείες FOOTBALL PRO, ZACKRET SPORTS, TOP SOUND και GM.