Γιακουμάκης: «Συγγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ και του Πλατανιά» (pic)

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, Γιώργος Γιακουμάκης ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο τόσο του ΟΦΗ όσο και του Πλατανιά για τον πανηγυρισμό του.

Γιακουμάκης: «Συγγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ και του Πλατανιά» (pic)

Ο επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου, Γιώργος Γιακουμάκης με ανάρτηση του στα Social Media απολογήθηκε για τον χθεσινό του πανηγυρισμό.

ΟΦΗ - Πλατανιάς 3-2: Όλα τα γκολ του θρίλερ (vid)

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram: "Μετά από ένα παιχνίδι με τεράστια εναλλαγή συναισθημάτων και επίτευξης του στόχου μας θα ήθελα να ζητήσω δύο μεγάλες συγγνώμες! Η πρώτη είναι στην ομάδα μου διότι έπειτα από μεγάλη απερισκεψία μου την άφησα με 10 παίχτες!

Ευτυχώς όμως δεν μας κόστισε! Η δεύτερη βέβαια συγνώμη είναι στον Πλατανιά καθώς δεν έπρεπε να πανηγυρίσω τόσο έντονα! Δεν τίθεται θέμα σεβασμού σε καμία περίπτωση καθώς πριν την έναρξη των μπαράζ είχα στο μυαλό μου όταν σκοράρω να μην πανηγυρίσω!!!

Τα highlights του ΟΦΗ-Πλατανιάς 3-2

Δυστυχώς πάνω στην τεράστια πίεση του αγώνα αντέδρασα ανόητα και αυτό δεν με αντιπροσωπεύει.! Πέρασα 5 όμορφα χρόνια στον Πλατανιά και γνωρίζω σε τι εκτίμηση με είχατε! Με τον ίδιο τρόπο σας εκτιμώ και εγώ και σας σέβομαι! Συγνώμη και πάλι.! Καλημέρα...".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μετά από ένα παιχνίδι με τεράστια εναλλαγή συναισθημάτων και επίτευξης του στόχου μας θα ήθελα να ζητήσω δύο μεγάλες συγγνώμες! Η πρώτη είναι στην ομάδα μου διότι έπειτα από μεγάλη απερισκεψία μου την άφησα με 10 παίχτες! Ευτυχώς όμως δεν μας κόστισε! Η δεύτερη βέβαια συγνώμη είναι στον Πλατανιά καθώς δεν έπρεπε να πανηγυρίσω τόσο έντονα! Δεν τίθεται θέμα σεβασμού σε καμία περίπτωση καθώς πριν την έναρξη των μπαράζ είχα στο μυαλό μου όταν σκοράρω να μην πανηγυρίσω!!! Δυστυχώς πάνω στην τεράστια πίεση του αγώνα αντέδρασα ανόητα και αυτό δεν με αντιπροσωπεύει.! Πέρασα 5 όμορφα χρόνια στον Πλατανιά και γνωρίζω σε τι εκτίμηση με είχατε! Με τον ίδιο τρόπο σας εκτιμώ και εγώ και σας σέβομαι! Συγνώμη και πάλι.! Καλημέρα...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giakoum9 (@giakoum9_) στις