«Βγήκαν τα μαχαίρια»: Η ΑΕΚ ζήτησε εξαίρεση του Σκουτέρη (upd)

H ΑΕΚ υπέβαλε αίτημα στην ΕΠΟ να εξαιρεθεί ο Σκουτέρης, από την αυριανή (11/4) εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ κατά της ποινής που του επιβλήθηκε για τα έκτροπα στην Τούμπα.

«Βγήκαν τα μαχαίρια»: Η ΑΕΚ ζήτησε εξαίρεση του Σκουτέρη (upd)

Στο αίτημα που υπογραφεί ο Μηνάς Λυσάνδρου, η ΑΕΚ ισχυρίζεται πως η απόφαση της επιτροπής εφέσεων για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, προκάλεσε πειθαρχικό έλεγχο από τον Άρειο Πάγο, ενώ στην επιστολή αφήνονται υπόνοιες μεροληψίας υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: «Περήφανο νομικό πρωτάθλημα»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντέδρασε με το εξής σχόλιο: «Ξεπερνούμε το ότι η ΑΕΚ ουσιαστικά υπαινίσσεται πως ο Σκουτέρης έβγαλε λανθασμένη απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας πως από καιρό έχει επιτευχθεί σύγκλιση.

Ξεπερνούμε το γεγονός πως αγνοεί ότι η απόφαση Σκουτέρη επικυρώθηκε και σε τρίτο βαθμό από Αρεοπαγίτες. Δεν θα σταματήσουμε όμως να ξεπερνούμε, πως για τα καλά πλέον η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στον δικαστικό αγώνα, για ένα... περήφανο νομικό πρωτάθλημα».

H ΠΑΕ απάντησε στο σχόλιο του ΠΑΟΚ: «Δεν καταλαβαίνουμε τον πανικό του ΠΑΟΚ για ένα απόλυτα στοιχειοθετημένο και χωρίς υπόνοιες αίτημα με βάση τις διατάξεις του Δικονομικού Κανονισμού της ΕΠΟ και του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας».