Μελισσανίδης για Λουτσέσκου: "Μιλάνε κι αυτοί, που έχουν ντοκτορά στην κλοπή"

"Βολές" Δημήτρη Μελισσανίδη κατά Ραζβάν Λουτσέσκου, με αφορμή τις συνεχιζόμενες δηλώσεις του Ρουμάνου για το... περσινό πρωτάθλημα.

Μελισσανίδης για Λουτσέσκου: "Μιλάνε κι αυτοί, που έχουν ντοκτορά στην κλοπή"

"Ποιοι μιλούν για κλοπή! Αυτοί που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο", είπε μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, στο περιθώριο του γεύματος, που παρέθεσε η ΠΑΕ στους δημοσιογράφους, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.

Φυσικά, η δήλωση αυτή έρχεται ως απάντηση στις δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί κάνει λόγο για "κλοπή του περσινού πρωταθλήματος". Οτι ο Ολυμπιακός έκανε εκείνο στην Τούμπα, η ΑΕΚ έκανε το άλλο στην Τούμπα, αλλά δεν είδε ούτε το ρολό που προσγειώθηκε στο κεφάλι του Γκαρθία ("έκανε θέατρο ο Ολυμπιακός"), ούτε την ένοπλη εισβολή του Σαββίδη ("έχει άδεια οπλοφορίας")...

«Ποιοι μιλάνε για κλοπή! Αυτοί που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο; Η ΑΕΚ μπήκε να παίξει ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με -5 και χωρίς φιλάθλους. Και τελικά έπαιξε με φιλάθλους και -2. Έγινε ένα παιχνίδι. Καλώς ή κακώς έγινε αυτή η φάση. Δεν εξετάζω ότι αν ήταν γκολ ή οφσάιντ. Ήταν 50-50. Έχασα ένα Κύπελλο σαν ΑΕΚ με τρία μέτρα οφσάιντ. Έπρεπε να μπω μέσα; Η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, που το έχασε μόνος του; Αυτός που ξεκίνησε αυτή τη διαδικασία ήταν ο ΠΑΟΚ που έβαλε τον προπονητή του στο καροτσάκι με το φιλέ».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν έχω καμία σχέση και δεν με αφορά. Κοιτάω μόνο την ΑΕΚ. Τέλος. Όταν λέμε αδελφικές σχέσεις, είναι αφελές. Κάναμε μια συμμαχία για να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Ο θάνατός σου η ζωή μου θα είναι. Έφυγαν οι γκρανκάσες από την ΕΠΟ και έχουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Και πάλι θέλει προσπάθεια, έχουμε δρόμο ακόμα. Γιατί να μιλάω με τον Σαββίδη; Δεν έχω κακία για τον ΠΑΟΚ και για τον Σαββίδη. Δεν είπα Μάο – Μάο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μάο – Μάο είναι το σύστημα που δεν έβγαζε 40 μέρες μια απόφαση. Ο Σαββίδης έκανε το λάθος του, το πλήρωσε η ομάδα του, τελείωσε. Η ΑΕΚ μπήκε να παίξει μπάλα. Πού φταίει η ΑΕΚ; Ξέρετε ποια είναι μεγάλη ομάδα; Αυτή που αυτοσυντηρείται με τα έσοδά της. Εγώ δεν είμαι αυτής της λογικής. Εγώ θα πάω σε αυτό που έχω στο μυαλό μου. Σφιχτή πολιτική και νοικοκυριό. Στην Ευρώπη ρωτάω τους προέδρους και μου λένε ότι δεν βάζουν λεφτά. Βγάζουν 100 και χαλάνε 90».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας