Ο Ματιέ μένει στη Σπόρτινγκ, ο Σκρτελ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού

Ρεπορτάζ των Πορτογάλων αναφέρουν πως ο Γάλλος στόπερ θα συνεχίσει στα «λιοντάρια», ενώ ο Σλοβάκος παραμένει στόχος των Πειραιωτών.

Ο Ματιέ μένει στη Σπόρτινγκ, ο Σκρτελ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και μάλιστα αποτέλεσε θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς είναι ο Ζερεμί Ματιέ. Ο Πορτογάλος προπονητής παρά το γεγονός πως ο παίκτης είναι 35 ετών ήταν σίγουρος πως θα πρόσφερε στην ομάδα.

Εδώ και λίγη ώρα, όμως, στην Πορτογαλία υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο ποδοσφαιριστής θα μείνει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Με τα «λιοντάρια» έχει συμβόλαιο έως το 2020 και είναι απόφαση της διοίκησης να κρατήσει τον παίκτη.

Ο παίκτης σε πρόσφατη δήλωση του δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το μέλλον του. «Δεν ξέρω αν θα μείνω. Η απόφαση είναι της διοίκησης. Θέλω να μείνω αλλά η απόφαση ανήκει στην ομάδα», είχε πει χαρακτηριστικά ο Ζερεμί Ματιέ.

Σύμφωνα με την «A Bola» ο παίκτης θα παίξει και την επόμενη σεζόν στη Σπόρτιγνκ Λισαβόνας και θα εξαντλήσει το συμβόλαιο του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2020. Και ο παίκτης εμφανίζεται αποφασισμένος να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με τη Σπόρτινγκ παρά το γεγονός πως είχε επαφή με τον Ολυμπιακό και μάλιστα πολύ καλή πρόταση.

Αν πράγματι ισχύουν τα όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι τότε ο Ολυμπιακός θα στραφεί σε άλλη περίπτωση έμπειρου ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας του. Ο Μάρτιν Σκρτελ παραμένει πάντα ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών για το κέντρο της άμυνας και μάλιστα είναι ένας ποδοσφαιριστής που τους ενδιαφέρει, αφού έχει όλο το «πακέτο» που θέλουν για το στόπερ τους.