Ο χαφ που θα έρθει και θα αλλάξει τον Ολυμπιακό

Προτεραιότητα είναι ο στόπερ για τους Πειραιώτες, αλλά θέλουν να είναι εύστοχοι σε ακόμα μία μεταγραφή που θα τους ανεβάσει επίπεδο.

Ο χαφ που θα έρθει και θα αλλάξει τον Ολυμπιακό

Ο μεταγραφικός μηχανισμός του Ολυμπιακού έχει φουλάρει τις μηχανές του προκειμένου να κλείσει τα πρώτα βασικά κεφάλαια του ρόστερ της σεζόν 2019-2020. Μπορεί να είναι κουραστικό αλλά προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός πολύ καλού στόπερ. Αυτό πάει να κάνει η ομάδα του Πειραιά και οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι είναι πολύ κοντά να ανακοινωθεί η μεταγραφή κεντρικού αμυντικού.

Εκτός από τον στόπερ και ο επιθετικός είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά. Πρέπει να έρθει ποδοσφαιριστής που θα έχει το εύκολο γκολ και θα δώσει λύσεις σε ένα σύνολο που έμαθε να δημιουργεί, αλλά είχε θέμα στο σκοράρισμα.

Δεν αμφιβάλει κανείς πως αυτές οι κινήσεις θα κάνουν τη διαφορά στον Ολυμπιακό του 2020. Από την άλλη, όμως, υπάρχει κι άλλη μεταγραφή που πρέπει να γίνει και να κάνει τη διαφορά. Είναι κι άλλη θέση που ο Ολυμπιακός χρειάζεται παίκτη, ο οποίος θα τον αλλάξει επίπεδο και θα τον κάνει ακόμα καλύτερο και στα μεγάλα ματς. Γιατί αν θέλουμε να είμαστε σωστοί πολύ καλός ήταν ο περσινός Ολυμπιακός, αλλά στα μεγάλα ματς χώλαινε.

Η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική με τον παίκτη που θα έρθει για τα χαφ. Ο Νάτχο δεν θα είναι στο μεγάλο λιμάνι τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Ολυμπιακός θα πάρει παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση. Το θέμα είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να είναι… εύστοχοι σε αυτή τη μεταγραφή. Θέλουν τον ποδοσφαιριστή που θα «συνδέσει» τον Γκιγιέρμε με τον Φορτούνη και θα κρατήσει τον αρχηγό πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή.

Σε πολλά ματς αναγκάζεται να γυρίσει πίσω για να πάρει τη μπάλα και να κάνει παιχνίδι και αυτό εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους. Αφήνει χώρος κι αν γίνει κάτι λάθος ο Ολυμπιακός είναι ευάλωτος στα μετόπισθεν. Για την ομάδα του Πειραιά είναι κομβικό να μπορέσει να βρει έναν χαφ επιπέδου Γκιγιέρμε, ο οποίος θα μπορέσει να παίξει πολύ καλύτερα τον ρόλο ανάμεσα σε αυτόν και τον Φορτούνη.