Το «ναι» της Βιγιαρεάλ και κάτι άλλο - Τι θέλει ο Σεμέδο για να παίξει στον Ολυμπιακό

Τι γράφουν σήμερα οι Πορτογάλοι για το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο αμυντικό

Το «ναι» της Βιγιαρεάλ και κάτι άλλο - Τι θέλει ο Σεμέδο για να παίξει στον Ολυμπιακό

Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν αποτελεί απλώς μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού αλλά κάτι περισσότερο καθώς υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και μάλιστα προχωρημένες.

Ο Πορτογάλος στόπερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της πατρίδας του το Σάββατο. Έπαιξε βασικός στο εκτός έδρας 3-1 της Ρίο Άβε επί της Σετουμπάλ. Οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη είναι προχωρημένες και αναμένεται να ολοκληρωθεί το θέμα του άμεσα.

Αυτό αναφέρει μέσες ακραίες και σημερινό δημοσίευμα στην Πορτογαλία. Πρόκειται για δημοσίευμα της ιστοσελίδα zerozeropt οποίο υπάρχει μια επιπλέον προϋπόθεση για να γίνει μια τέτοια μεταγραφή αν όλες οι πλευρές συμφωνήσουν. Αν δηλαδή συμφωνήσει η Βιγιαρεάλ που έχει τα δικαιώματά του έως το 2022.

«Ο Σεμέδο θα χρειαστεί άδεια από το δικαστήριο καθώς συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο στην Ισπανία», αναφέρει το δημοσίευμα. Λέει απλά ότι η υπόθεση σε βάρος του δεν έχει ακόμη τελεσιδικήσει.

Πρόκειται για την γνωστή υπόθεση του 2018 όταν κατηγορήθηκε ότι χτύπησε κι απείλησε με πιστόλι τους θαμώνες ενός κλαμπ τον Νοέμβριο του 2017. Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του βρέθηκε ένα πιστόλι.