Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων στον Ολυμπιακό

«Καυτές» αναμένονται οι επόμενες ημέρες για τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας του Πειραιά, ενώ είναι έντονη η κινητικότητα στο λιμάνι.

Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων στον Ολυμπιακό

Κάτι περισσότερο από δύο μήνες μας χωρίζουν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού, το οποίο θα το δώσει στις 23 Ιουλίου. Οι Πειραιώτες θέλουν να είναι έτοιμοι τότε και να έχουν τα βασικά τους όπλα με τα οποία θα δώσουν τη μάχη τους στα προκριματικά του Champions League.

Στο μεγάλο λιμάνι, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να φουλάρουν αυτές τις ημέρες προκειμένου να αρχίσουν να κλείνουν τα μεταγραφικά τους θέματα. Το είπε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο συνέδριο της Θύρας 7 πως η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις για ένα καλό στόπερ και έναν σουπερλιγκάτο ποδοσφαιριστή.

Αυτή η εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται ιδιαίτερα «καυτή» για τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού. Υπάρχει κινητικότητα στο λιμάνι και είναι πλέον πολύ πιθανό ότι θα έχουμε και ανακοινώσεις.

Το πρώτο είναι πως ο Ολυμπιακός είναι μία ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπρούνο. Ο δανεισμός του Βραζιλιάνου εξτρέμ στον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως απομένουν τα τυπικά για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο 24χρονος ακραίος επιθετικός.

Το δεύτερο κεφάλαιο έχει να κάνει με τον κεντρικό αμυντικό. Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι σε πρώτο πλάνο για τους «ερυθρόλευκους». Ο Πορτογάλος στόπερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της πατρίδας του το Σάββατο. Έπαιξε βασικός στο εκτός έδρας 3-1 της Ρίο Άβε επί της Σετουμπάλ. Οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη είναι προχωρημένες και αναμένεται να ολοκληρωθεί το θέμα του άμεσα.

Το τρίτο κεφάλαιο είναι ο Κώστας Φορτούνης. Αναμένεται το ραντεβού με την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να κλείσει το θέμα του και να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2020. Το τι θέλουν οι δύο πλευρές είναι γνωστό. Ολυμπιακός και Φορτούνης επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί και εκείνο που μένει είναι να τελειώσει και τυπικά το θέμα.