Τι είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Θύρα-7 για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός το Σάββατο το μεσημέρι στο συνέδριο της Θύρας 7 μίλησε και για τα μεταγραφικά θέματα.

Τι είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Θύρα-7 για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού

Συνηθίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάθε χρόνο στο συνέδριο της Θύρας 7 να δίνει και κάποιες ειδήσεις για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού. Το έκανε και το Σάββατο το μεσημέρι στην κουβέντα του με τους οργανωμένους οπαδούς των Πειραιωτών.

Όταν η κουβέντα πήγε στα μεταγραφικά ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ προανήγγειλε ότι άμεσα θα γίνουν δύο μεταγραφές. Συγκεκριμένα όπως έχει γράψει και το ΦΩΣ στο σημερινό του φύλλο είπε στους οπαδούς πως ο Ολυμπιακός κινείται και είναι σε συζητήσεις με ένα πάρα πολύ καλό στόπερ.

Επιπλέον τόνισε πως άμεσα ο Ολυμπιακός θα είναι σε θέση να ανακοινώσει ακόμα μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στους οπαδούς του Ολυμπιακού πως κινούνται γρήγορα για να κλείσουν οι βασικές μεταγραφές, διότι ο στόχος όλων είναι η ομάδα να είναι έτοιμη για τα προκριματικά του Champions League στις 23 Ιουλίου.

Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας που δημιούργησε την περασμένη σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς τονίζοντας πως έχει φτιαχτεί ένας πολύ καλός κορμός. Εκείνο που κρατάμε, όμως, είναι ότι ο Ολυμπιακός τις επόμενες ημέρες κλείνει δύο μεταγραφές με τη μία να είναι όπως όλα δείχνουν ο Μπρούνο, ο οποίος ολοκληρώνει τον δανεισμό του στον Ατρόμητο και ανήκει στη ΛΑΣΚ Λιντζ με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2020.