Προπονητές της Superleague 2019-20: Ποιοι φεύγουν, ποιοι υπέγραψαν, ποιοι ψάχνουν

Δείτε ποιες ομάδες της Superleague έχουν προπονητή, ποιες ψάχνουν τον επόμενο και ποια έχει καινούργιο προπονητή.

Προπονητές της Superleague 2019-20: Ποιοι φεύγουν, ποιοι υπέγραψαν, ποιοι ψάχνουν

Απομένει η μάχη του ΟΦΗ με τον Πλατανιά για να ξέρουμε ποια θα είναι η 14η ομάδα που θα συμπληρώσει το παζλ της Super League.

Πολλές ομάδες θα πορευτούν με τον ίδιο προπονητή τη νέα σεζόν, άλλες βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση τεχνικού, ενώ μόνο η Λάρισα προσέλαβε καινούργιο.

Δείτε πως έχει η κατάσταση μέχρι τώρα...

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ

Αμετακίνητος από την θέση του είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μπορεί να μην κατέκτησε κάποιο τρόπαιο στην πρώτη του χρονιά στον ερυθρόλευκο πάγκο, ωστόσο η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι ικανοποιημένη με την δουλειά του.

Στους πάγκους τους θα παραμείνουν και οι Σάββας Παντελίδης και Μανόλο Χιμένεθ, με τον τελευταίο να έχει την στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη, παρά την απώλεια του Κυπέλλου, όπως και οι Άκης Μάντζιος και Μάκης Χάβος, οι οποίοι ανανέωσαν με τον Πανιώνιο και την Λαμία αντίστοιχα τις τελευταίες μέρες.

Οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Γιώργος Δώνης ακούστηκαν σε ξένα και εγχώρια δημοσιεύματα περί αποχώρησης, ωστόσο οι όποιες φήμες διαψεύστηκαν άμεσα και δεν τίθεται θέμα αποχώρησής τους.

Στον Βόλο θα συνεχίσει και ο Χουάν Φεράντο, ο οποίος οδήγησε την ομάδα της Μαγνησίας σε δύο ανόδους.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ

Σε αναζήτηση βρίσκονται οι Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός και Ξάνθη. Για τους ακρίτες ακούγονται τα ονόματα των Έντι Ιορντανέσκου και Κίκο Ραμίρεθ. Οι Περιστεριώτες ψάχνουν κάποιον με τα χαρακτηριστικά του Νταμίρ Κάναντι, ενώ Αστέρας και Παναιτωλικός αναμένεται να κινηθούν στην ελληνική αγορά.

Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ

Με νέο τεχνικό θα πορευτεί η Λάρισα, η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σέρβου Γκόρνταν Πέτριτς.