Μαρινάκης: «Ρίχνουμε μεγάλο βάρος στην Ακαδημία» (pics, vid)

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρακολούθησε το όγδοο τουρνουά σχολών στον Ρέντη.

Μαρινάκης: «Ρίχνουμε μεγάλο βάρος στην Ακαδημία» (pics, vid)

Κοντά στα παιδιά των Ακαδημιών του Ολυμπιακού βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ παρευρέθηκε στον Ρέντη και στην τελική φάση του 8ου τουρνουά σχολών των «ερυθρόλευκων».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των πιτσιρικάδων και παράλληλα ευχήθηκε καλή πρόοδο τόσο στα μαθήματα τους όσο και στον αθλητισμό.

Αναλυτικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας σήμερα. Για εμάς είναι μεγάλη χαρά να βλέπουμε τα νέα παιδιά να μεγαλουργούν στο ποδόσφαιρο και να ξεκινάνε από αυτή την ηλικία είναι κάτι το οποίο θεωρούμε ότι είναι ισάξιο με τα πρωταθλήματα που έχουν πάρει. Γιατί έχουμε ρίξει πολύ μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες μας και στα νέα παιδιά.

Και όπως έχετε δει και στην επαγγελματική ομάδα έχουμε βασιστεί πολλές φορές σε παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες μας και από τις Σχολές. Και είναι κάτι το οποίο θέλουμε και στα επόμενα χρόνια και να διευρυνθεί και να υπάρξει βελτίωση. Για άλλη μία χρονιά είμαι χαρούμενος. Συνεχίστε, γιατί εκτός από την πρόοδο που πρέπει να έχετε στο σχολείο σας, να την έχετε και στον αθλητισμό. Είναι κάτι το οποίο θα σας κάνει καλό στη ζωή σας, στα χρόνια που έρχονται. Να ‘στε καλά. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο».