Πιο πίσω πάει του «εκρηκτικού» Νάτχο για τον Ολυμπιακό

Έχουν προταθεί αρκετοί (Αγκού, Πελέ), αλλά δεν έχει παρθεί ακόμη κάποια απόφαση από τους «ερυθρόλευκους».

Πιο πίσω πάει του «εκρηκτικού» Νάτχο για τον Ολυμπιακό

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για χαφ και μάλιστα το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν να βρει έναν πιο… εκρηκτικό Νάτχο. Έναν παίκτη που θα μπορούσε να παίξει από το «8» εώς το «10».

Οι μανατζαραίοι λοιπόν, γνωρίζοντας την «κάψα» των Πειραιωτών να ενισχυθούν και στα χαφ, έχουν αρχίσει και προτείνουν την πραμάτεια τους.

Για παράδειγμα, ο Πορτογάλος Πελέ της Μονακό που έπαιξε φέτος δανεικός στη Νότιγχαμ και δεν μένει στη Φόρεστ, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Δεν μοιάζει όμως να είναι ψηλά στη λίστα.

Ο δε Νιγηριανός άσος της Πόρτο Μιγκέλ Αγκού που παίζει δανεικός στη Σετούμπαλ και πέρσι έπαιζε επίσης δανεικός στην Μπούρσασπορ και είχε ασχοληθεί μαζί του ο Μαρτίνς, έχει προταθεί και δεν αφήνει αδιάφορο τον κόουτς των Πειραιωτών.

Απλώς, τόσο ο Πελέ, όσο και ο Αγκού, είναι ποδοσφαιριστές που δεν μοιάζουν τόσο πολύ στα χαρακτηριστικά του Νάτχο. Δεν είναι τόσο δημιουργικά χαφ όσο ο Ισραηλινός.

Η ουσία είναι ότι για τον Ολυμπιακό δεν είναι σε προτεραιότητα η απόκτηση ενός χαφ και για αυτό το λόγο η συγκεκριμένη υπόθεση ενδέχεται να πάει λίγο πιο πίσω. Για άλλες θέσεις «καίγεται» η ομάδα του Πειραιά και αυτές δεν είναι άλλες από το κέντρο της άμυνας, την κορυφή της επίθεσης και τα «φτερά» της επίθεσης.