Σειρήνες από την Ιταλία για τον Γκιγιέρμε

Τι «παίζει» με ιταλικό σύλλογο και τον Βραζιλιάνο χαφ του Ολυμπιακού και τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα.

Σειρήνες από την Ιταλία για τον Γκιγιέρμε

Κολόνα του Ολυμπιακού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ο Γκιγιέρμε. Ένας ποδοσφαιριστής που έπαιζε ασταμάτητα, κατέθετε και τη ψυχή του και πάνω απ’ όλα αποδείχτηκε πολύ σημαντικός στον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόταν η ομάδα του.

Για τον 28χρονο χαφ στάζει μέλι ο Πέδρο Μαρτίνς και δεν είναι τυχαίο πως από ένα σημείο και μετά από αυτόν ξεκινούσε η ενδεκάδα. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έχουν ως αποτέλεσμα να μπει στο… μάτι συλλόγων από το εξωτερικό.

Είχε αναπτυχθεί σενάριο για την πρώην ομάδα του την Κορίνθιανς, αλλά τώρα σειρά είχαν οι Ιταλοί. Συγκεκριμένα στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως υπάρχει πιθανότητα ο Γκιγιέρμε να επιστρέψει στο Καμπιονάτο. Ο 28χρονος μέσος είχε αγωνιστεί από τον Ιούλιο του 2014 έως τον Ιουλίου του 2016 στην Ουντινέζε, η οποία ήταν και η πρώτη ομάδα που έπαιξε στην Ευρώπη.

Οι Ιταλοί δεν αναφέρουν το όνομα κάποιου συλλόγου που να ασχολείται μαζί του, αλλά αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει στο Καμπιονάτο. Ο ίδιος, πάντως θυμίζουμε πως πρόσφατα είχε δεχτεί ερώτηση για το μέλλον του και την πιθανότητα να γυρίσει στην Κορίνθιανς και είχε ξεκαθαρίσει πως έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2021.

Ο Γκιγιέρμε δεν το κρύβει πως είναι πανευτυχή στην Ελλάδα. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του έχουν προσαρμοστεί στη χώρα μας, ενώ εκείνος είδε την καριέρα του να παίρνει ξανά τα πάνω της. Δεν «ψάχνεται» να φύγει, αλλά φαίνεται πως μαζί του θα ασχοληθούν σύλλογοι από το εξωτερικό. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως σε αρκετά παιχνίδια του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών "σκάουτς" από ιταλικούς συλλόγους όπως η Μίλαν, η Ίντερ και η Ρόμα.