Ξεκαθαρίζει για Βέλεθ στον Ολυμπιακό

Έως το τέλος του μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο με τον Ισπανό αμυντικό του Άρη, ο οποίος αν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, θα αποκτηθεί για να έχει τον ρόλο του Μιράντα.

Ξεκαθαρίζει για Βέλεθ στον Ολυμπιακό

Όλα ανοικτά είναι με τον Φραν Βέλεθ. Από το να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Άρη έως και το να φορέσει τα ερυθρόλευκα! Ο Ισπανός αμυντικός έχει κάνει «γκελ» στον Πέδρο Μαρτίνς εδώ και πολύ καιρό.

Όχι για να αποτελέσει μία από τις βασικές επιλογές, αλλά για να είναι μία εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας. Ο Βέλεθ που να σημειώσουμε δεν μένει ελεύθερος από τον Άρη και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους «κίτρινους» για την επέκταση του συμβολαίου του, βλέπει με πολύ ζεστό μάτι αυτή την προοπτική, αλλά ο Ολυμπιακός πρωτίστως θα πρέπει να τα βρει με τον Άρη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν ζητήσει αρχικά 1,5 εκ. ευρώ. Το επόμενο 15νθήμερο θα είναι κρίσιμο για τον Βέλεθ, για τον οποίο αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Ή να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους» ή να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ματέο Γκαρσία, για τον οποίο επίσης φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, δεν παρατηρείται κάποια εξέλιξη πέρα απ’ όλα όσα λένε στην Λας Πάλμας ότι «σύντομα θα ανακοινωθεί από μεγάλη ελληνική ομάδα»!