Τόσα θα παίρνει ο Σα στον Ολυμπιακό

Τα χρήματα που πήρε η Πόρτο και οι ετήσιες απολαβές του Πορτογάλου

Τόσα θα παίρνει ο Σα στον Ολυμπιακό

Ο Ζοσέ Σα που φέτος έπαιξε δανεικός στον Ολυμπιακό, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» και οι Πορτογάλοι ασχολούνται με λεπτομέρειες της σχετικής συμφωνίας.

Όπως αναφέρει η Πορτογαλική Ojogo, ο Ολυμπιακός πήρε την απόφαση να ενεργοποιήσει τον όρο που υπήρχε στη συμφωνία με την Πόρτο. Είχε ήδη δώσει 500 χιλιάδες ευρώ για τον δανεισμό του τον περασμένο χρόνο και πλέον πλήρωσε στην Πόρτο άλλα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σα υπέγραψε έως το 2023 και σύμφωνα με όσα αναφέρει η Πορτογαλική εφημερίδα εξασφάλισε ένα ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο με τις απολαβές του να ανέρχονται πλέον σε ένα εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του.

Οι Πορτογάλοι αναφέρονται επίσης στο γεγονός ότι ο Σα, αμέσως μετά την υπογραφή του δεν ξέχασε την Πόρτο. Μέσω των social media ευχαρίστησε τόσο την πρώην ομάδα του όσο και τους φιλάθλους της. Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Ευχαριστώ την Πόρτο, ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους, τεχνικό τιμ και συμπαίκτες για κάθε στιγμή και μάθημα που είχα σε αυτό το κλαμπ από καρδιάς. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη του σε μένα, είναι μεγάλη τιμή να συνεχίσω να φοράω αυτή την εμφάνιση. Είμαι έτοιμος για νέες προκλήσεις».