Κοινό μέτωπο κατά διοίκησης οι παίκτες στον Παναθηναϊκό

Μέτωπο κατά της διοίκησης έχουν σχηματίσει οι Έλληνες και οι ξένοι, πληρωμένοι (εν μέρει) και απλήρωτοι (εντελώς) στον Παναθηναϊκό. 

Κοινό μέτωπο κατά διοίκησης οι παίκτες στον Παναθηναϊκό

Υπό την απειλή της αποχής από τις προπονήσεις η διοίκηση φρόντισε πριν από το Πάσχα να πληρώσει κάποια χρήματα στους ποδοσφαιριστές έναντι μισθών αλλά κυρίως δόσεων συμβολαίων ενώ έσπευσε να υποσχεθεί (για μια ακόμη φορά) ότι θα κάνει νέα κατάθεση στους λογαριασμούς των παικτών την Τετάρτη του Πάσχα.

Το χρώμα του χρήματος ωστόσο δεν είδαν όλοι οι ξένοι. Ο Λουτσιάνο δεν εξοφλήθηκε τη δόση του Οκτωβρίου, όπως οι άλλοι και απειλεί με προσφυγή, αντί να σηκωθεί και να φύγει όπως πιθανότατα επιδιώκει η διοίκηση με την τακτική της.

Μπροστά σε αυτή την τακτική του διαίρει και βασίλευε οι ποδοσφαιριστές εμφανίζονται ενωμένοι σαν γροθιά. Ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου και του έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται να προπονηθεί κανείς μέχρι να πληρωθούν όλοι οι παίκτες.

Ο Κωνσταντίνου, απάντησε ότι κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του και διαβεβαίωσε ότι την Τρίτη θα πληρωθούν οι Ελληνες το 30% του Δεκέμβρη και στο τέλος της εβδομάδας οι ξένοι. Αλλά με τόσα που έχουν ακούσει οι παίκτες, πως να τον πιστέψουν...