Ο Μαρινάκης θα φέρει κι άλλους «Καρεμπέ» στον Ολυμπιακό

Σε έναν οργανισμό απαιτητικό, όπως είναι ο Ολυμπιακός, όλοι χρειάζονται, όλοι βάζουν το χεράκι τους για να προχωρήσει ο σύλλογος, από τη διοίκηση, τον Φορτούνη και τον Μαρτίνς έως τον τελευταίο υπάλληλο στον Ρέντη.

 

Ο Μαρινάκης θα φέρει κι άλλους «Καρεμπέ» στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που η ιστορία του επιβάλει να είναι παραγωγικός σε όλα τα επίπεδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι να λανσάρει νέους ποδοσφαιριστές, να βγάζει παιδιά από τις ακαδημίες, να ανακαλύπτει «αστεράκια» τύπου Σισέ και Καμαρά, να παίρνει τίτλους, να παράγει ωραίο θέαμα.

Στο οργανωτικό κομμάτι επίσης ο στόχος δεν είναι άλλος από το να ασχολείται με το πώς θα βελτιώνεται όχι μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Η παρουσία του Κριστιάν Καρεμπέ είναι μία από τις «βιτρίνες» των «ερυθρολεύκων» στο εξωτερικό. Η παρουσία του Φρανσουά Μοντέστο είναι μία από τις «βιτρίνες» των «ερυθρολεύκων» σε επίπεδο… ματιού! Είναι ο άνθρωπος που έχει γίνει «εφιάλτης» στις ομάδες του Σαμπιονά, καθώς κάτω από τη μύτη τους παίρνει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί από τη β’ κατηγορία της Γαλλίας. Ο γιατρός Χρήστος Θέος συμμετέχει σε κορυφαία φόρουμ ιατρικού περιεχομένου ανά τον κόσμο διαφημίζοντας τον σύλλογο. Το κοινωνικό έργο της πειραϊκής ΠΑΕ έχει γίνει πρώτο θέμα σε ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στον θρόνο του, δεν αρκεί μόνο η παραμονή του Ζοσέ Σα στον Πειραιά ή οι προσθήκες που θα γίνουν στο κέντρο της άμυνας, στα χαφ ή στην επίθεση. Οι Καρεμπέ, Μοντέστο, Θέος ή οι φιλανθρωπικές δράσεις της διοίκησης γιγαντώνουν κι άλλο το όνομα του συλλόγου σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Κι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις ο Μαρινάκης, έχει κι άλλους… άσους τύπου Σα να φέρει. Ετοιμάζεται να φέρει κι άλλους «Καρεμπέδες».

Όχι στο πόστο του Γάλλου ή σε πόστο που θα έχει να κάνει με μεταγραφές, αλλά σε θέση που θα μπορούσε να πει κάποιος ότι μπορεί να πιάνει στον ύπνο τους αντιπάλους του. Είπαμε άλλωστε: Του χρόνου όλοι οφείλουν να «παίξουν μπάλα»! Ακόμα και η διερμηνέας Μαρίνα Τσαλή.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, ο Μαρινάκης φέρεται να έχει αποφασίσει να κάνει «μεταγραφές» παντού, όχι μόνο στο υλικό που θα έχει στα χέρια του ο Μαρτίνς. Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία τις επόμενες μέρες, να δούμε αν έχουν βάση τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για αλλαγές. Αλλαγές προς το καλύτερο. Και για να μην πάει το μυαλό ορισμένων στο πονηρό, δεν μιλάμε για παρασκηνιακές κινήσεις.

Την χάρη της «εξυγίανσης» την έχουν άλλοι. Όλα θα είναι στο φως, όλα στο προσκήνιο, έτσι ώστε να διαφημίζεται ο Ολυμπιακός σε όλα τα επίπεδα όπως πρέπει. Ο Σα έκανε το… ποδαρικό στον νέο Ολυμπιακό που χτίζεται. Θα ακολουθήσει και ο Φορτούνης.

Θα ακολουθήσουν και άλλες κινήσεις ουσίας είτε στο χορτάρι, είτε έξω από αυτό. Και για να επιστρέψουμε στα του αγωνιστικού χώρου, είναι ειλημμένη απόφαση ο νέος στόπερ να βρεθεί στον Ρέντη στις 10 Ιουνίου. Κι αν όχι εώς τότε, να είναι τουλάχιστον στις 24 Ιουνίου που θα «πετάξει» η αποστολή για την Πολωνία. Ο Ολυμπιακός «τρέχει» για να κλείσει το ρόστερ του το συντομότερο δυνατόν σε όλα τα τμήματα. Αγωνιστικά και μη…