Ολυμπιακός: Τα γυρίζουν οι Τούρκοι για Σκρτελ

Θολώνει τα νερά η Φενέρμπαχτσε, καθώς νεότερες πληροφορίες από την Κωνσταντινούπολη αναφέρουν ότι θα καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Σλοβάκο στόπερ, αλλά με μειωμένες αποδοχές.

Ολυμπιακός: Τα γυρίζουν οι Τούρκοι για Σκρτελ

Αυτό που γνωρίζαμε έως την Τρίτη ήταν ότι ο Μάρτιν Σκρτελ θα αποτελέσει παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προταθεί στον Ολυμπιακό και να εξεταστεί, ενώ την ίδια στιγμή η Πάρμα εμφανίζεται να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Όμως νεότερες πληροφορίες από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι η Φενέρμπαχτσε δεν έχει αποφασίσει οριστικά ότι δεν θα πορευτεί μαζί του τη νέα σεζόν. Σκοπεύει να του κάνει πρόταση ανανέωσης, αλλά με λιγότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε την τελευταία διετία.

Συγκεκριμένα, σκοπεύει να του ρίξει «ψαλίδι» σχεδόν στο 50%, με τη Φενέρ να πιστεύει ότι αυτά τα λεφτά που θα του προσφέρει (κοντά στα 2 εκ.ευρώ ετησίως), δεν πρόκειται να τα βρει από πουθενά.

Ο Σκρτελ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι μετράει μέρες στην Πόλη και πώς η νέα σεζόν θα τον βρει μακριά από το Σουκρού Σαράτσογλου. Για να δούμε, όμως, αν όλα όσα διαρρέει η Φενέρμπαχτσε περί πρότασης ανανέωσης για 1+1 χρόνια, θα τον «συγκινήσουν».

Το πιθανότερο είναι ο Σλοβάκος να αποχωρήσει. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του παρακολουθεί τις εξελίξεις και αναλόγως θα πράξει. Ο Μαρτίνς δεν είναι αρνητικός με τον Σκρτελ, αλλά έχει άλλες προτεραιότητες με πρώτη και καλύτερη τον Ζερεμί Ματιέ.