Κερδίζει και το στοίχημα με τον Ποντένσε ο Ολυμπιακός

Μετά τον Ζοσέ Σα οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να οριστικοποιήσουν και την παραμονή του 23χρονου ακραίου επιθετικού.

Κερδίζει και το στοίχημα με τον Ποντένσε ο Ολυμπιακός

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα ο Ολυμπιακός το κέρδισε. Ο Ζοσέ Σα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι στην ομάδα του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι» τον ήθελαν, ο προπονητής τον ήθελε και ο παίκτης έμεινε.

Ο επόμενος στόχος των Πειραιωτών δεν είναι άλλος από τον Ντανιέλ Ποντένσε. Ένας άλλος πελάτης του Ζόρζε Μέντες, για τον οποίο όμως τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2022, αλλά στο ποδόσφαιρο έχει αποδειχτεί πως τα συμβόλαια είναι για να σπάνε.

Το θέμα με τον Ποντένσε δημιουργείται περισσότερο, λόγω του μάνατζερ του, του δαιμόνιου Ζόρζε Μέντες. Εκτός αυτού εκκρεμεί ακόμα και η απόφαση του CAS στο οποίο έχει προσφύγει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον τρόπο που έφυγε ο ποδοσφαιριστής για τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες θέλουν να τον κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή και οι επαφές που έχουν γίνει με τον εκπρόσωπο του είναι σε πολύ καλό επίπεδο και γι’ αυτό το θέμα. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση παίζει και ο ίδιος ο Ποντένσε. Ο Πορτογάλος ακραίος είναι πανευτυχής στον Ολυμπιακό, έχει ρόλο στην ομάδα και δεν τον ενδιαφέρει να φύγει.

Θέλει να συνεχίσει γι’ ακόμα ένα χρόνο σε μία ομάδα που τον έχει εμπιστευτεί και τον αναγέννησε. Αυτό άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει και στον Μέντες και σε όποιον τον έχει ρωτήσει για το θέμα της παραμονής του στον Ολυμπιακό. Είναι ένα στοίχημα για τους Πειραιώτες να κρατήσουν τον 23χρονο άσο και αυτή τη στιγμή όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις είναι της άποψης πως το θέμα θα έχει αίσιο τέλος όπως είχε και με τον Ζοσέ Σα.

Από τους πέντε πελάτες του Μέντες ο Ολυμπιακό «καιγόταν» να κρατήσει τους δύο, τον Σα και τον Ποντένσε. Οι Χασάν, Ντίας και Μιράντα έρχονται σε δεύτερη με τον πρώτο να αποτελεί τον πόθο του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Σα έμεινε και όλα δείχνουν πως πηγαίνουμε προς παραμονή και του Ποντένσε.