Επαφές Ολυμπιακού για ανανέωση με τον Ρικάρντο Πέρες

Οι Πειραιώτες έχουν κάνει ήδη μία πρώτη κουβέντα με τον Πορτογάλο προπονητή της Ακαδημίας για να συνεργαστούν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επαφές Ολυμπιακού για ανανέωση με τον Ρικάρντο Πέρες

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές και στην Ακαδημία του. Ο Ρικάρντο Πέρες είναι αυτός που ανέλαβε προπονητής της ομάδας Νέων των «ερυθρόλευκων» και το γενικό κουμάντο της Ακαδημίας.

Τα αποτελέσματα στην πρώτη του σεζόν δεν τον δικαίωσαν και είναι γεγονός πως υπήρξε προβληματισμός και για τις εμφανίσεις της ομάδας Νέων και για τη διαφορά με την οποία πήρε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά στο μεγάλο λιμάνι έχουν αποφασίσει να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον Ρικάρντο Πέρες. Αυτή τη στιγμή όχι μόνο δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του Πορτογάλου και των συνεργατών του, αλλά ισχύει εντελώς το αντίθετο.

Το συμβόλαιο του Πέρες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και στελέχη της πειραϊκής ΠΑΕ έχουν ήδη κάνει την πρώτη επαφή μαζί του προκειμένου να ανανεωθεί γι’ ακόμα μία σεζόν. Δεν υπάρχει κάτι οριστικό ακόμα, αλλά οι δύο πλευρές έχουν ήδη καθίσει στο τραπέζι για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να ανανεωθεί η συνεργασία τους και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις με τον Ρικάρντο Πέρες. Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος προπονητής είναι επιλογή του Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος τον στηρίζει απόλυτα και είναι επίσης της άποψης ότι πρέπει να δοθεί δεύτερη ευκαιρία.