«Ο Ολυμπιακός για Ντιαμπατέ»

Νέο δημοσίευμα από την Αγγλία εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον ακραίο επιθετικό της Σίβασπορ που ανήκει στη Λέστερ.

«Ο Ολυμπιακός για Ντιαμπατέ»

Αγγλικό δημοσίευμα έφερε ξανά στο προσκήνιο τον Φουσενί Ντιαμπατέ, ο οποίος ανήκει στη Λέστερ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Άγγλων ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Ο 23χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στη Σίβασπορ με τη μορφή του δανεισμού από τη Λέστερ. Στην Τουρκία έκανε 15 συμμετοχές έχοντας σκοράρει δύο φορές κι έχοντας τρεις ασίστ στο ενεργητικό του.

Ο δανεισμός του στη Σίβασπορ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι κάτι που σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στη Λέστερ. Οι «αλεπούδες» δεν σκοπεύουν να κρατήσουν τον 23χρονο ακραίο επιθετικό με τον οποίο έχουν συμβόλαιο έως το 2022.

Πρόθεση του αγγλικού συλλόγου είναι να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό σε άλλον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει εμπλακεί στην υπόθεση και να είναι διατεθειμένος να κινηθεί για την απόκτηση του.

Θυμίζουμε πως η Λέστερ είναι ομάδα που έχει δείξει πολύ θερμό ενδιαφέρον για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Οι «αλεπούδες» έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον Νορβηγό και λέγεται πως είναι μία από τις ομάδες που θα ασκήσει πίεση για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Δεν αποκλείεται οι δύο περιπτώσεις να σχετίζονται μεταξύ τους. Ο Φουσενί Ντιαμπατέ είναι ακραίος είναι ακραίος επιθετικός που χρησιμοποιεί το αριστερό πόδι και ο Ολυμπιακός είναι αλήθεια πως θέλει παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά.