Η Πόρτο πήγε να χαλάσει τη μεταγραφή του Σα στον Ολυμπιακό!

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ όμως στύλωσε τα πόδια και είπε «θέλω να πάω στον Ολυμπιακό». Η επιμονή του Μαρτίνς και ο ρόλος του Μαρινάκη στην απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα.

Η Πόρτο πήγε να χαλάσει τη μεταγραφή του Σα στον Ολυμπιακό!

Ο Ζοσέ Σα έκανε ταξίδι – αστραπή από την Πορτογαλία στην Ελλάδα για να βάλει την υπογραφή του στο νέο του τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ένα συμβόλαιο που οι ετήσιες αποδοχές του ξεπερνούν τις 600 χιλιάδες ευρώ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέμενε για την απόκτησή του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πήρε πάνω του το θέμα για να κλείσει εκείνος με συνοπτικές διαδικασίες τη μεταγραφή του Πορτογάλου γκολκίπερ στους «ερυθρόλευκους».

Εκείνο που έχει σημασία όμως είναι η στάση που κράτησε ο ποδοσφαιριστής. Η Πόρτο την τελευταία στιγμή πήγε να χαλάσει τη μεταγραφή του και να κάνει χρήση της οψιόν επαναγοράς. Πιθανότατα όχι για να τον κρατούσε στο «Ντραγκάο», αλλά για να τον πούλαγε κάπου αλλού. Να θυμίσουμε ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχε εμφανιστεί η Μπέτις.

Εκεί λοιπόν βγήκε μπροστά ο Σα, ο οποίος αφού τα είχε βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και ήταν ευχαριστημένος με το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε, ενημέρωσε την Πόρτο ότι «εγώ θα μείνω στην Ελλάδα».

Κάπως έτσι λοιπόν, ο Σα έχοντας πάρει μία γενναία αύξηση των αποδοχών του, βλέποντας τον ίδιο τον Μαρινάκη να ασχολείται προσωπικά με το θέμα του και τον Μαρτίνς να δηλώνει δημοσίως ότι θέλει να μείνει, είπε ορθά – κοφτά στην Πόρτο ότι εκείνος και η οικογένειά του ψηφίζουν δαγκωτό… Πειραιά.

Στο μεταξύ, όπως έγραψε το fosonline.gr το πρωί της Τρίτης η Πόρτο έχοντας ενημερωθεί ήδη από τον Σα ότι το μυαλό του είναι μόνο στον Ολυμπιακό, ενημέρωσε τους ρεπόρτερ της ότι «ο παίκτης πωλήθηκε στους Έλληνες».