Ο Γκιγιέρμε για το συμβόλαιο, τον Μέσι, τον Φορτούνη και τη Θύρα 7

Οι απαντήσεις του Βραζιλιάνου για το μέλλον του, τον Ολυμπιακό, τη Θύρα 7 και τη συνύπαρξη με τον Φορτούνη.

Ο Γκιγιέρμε για το συμβόλαιο, τον Μέσι, τον Φορτούνη και τη Θύρα 7

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν σήμα κατατεθέν για τον Ολυμπιακό και αποδείχτηκε πολύτιμος για την ομάδα του Πειραιά. Από ένα σημείο και μετά ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκινούσε την ενδεκάδα από τον Γκιγιέρμε. Αυτός ήταν η κολόνα των «ερυθρόλευκων» και ένας ποδοσφαιριστής που αποδείχτηκε πολύ σημαντικός.

Ο Γκιγιέρμε κάλεσε τους ακόλουθους του στο instagram να του στείλουν ερωτήσεις και εκείνος να απαντάει. Σε αυτή τη διαδικασία ο Βραζιλιάνος χαφ του Ολυμπιακού έδωσε απαντήσεις ακόμα και για το συμβόλαιο του.

Συγκεκριμένα ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε στη Κορίνθιανς και απάντησε: «Έχω συμβόλαιο έως το 2021». Όσον αφορά στο γκολ με τη Μίλαν είπε ότι «φυσικά δεν το ξεχνάω», ενώ στο δίλλημα Φορτούνης ή Γκιγιέρμε είπε: «Και οι δύο μαζί».

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Ισπανία και Ελλάδα ο Βραζιλιάνος είπε ότι είναι μόνο η γλώσσα. Σε ερώτηση γα το αν του αρέσει η χώρα μας είπε: «Φυσικά είναι πολύ όμορφη». Του αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αγωνιζόταν ο Τσάβι, αγαπάει τους οπαδούς του Ολυμπιακού και χαρακτήρισε «απίστευτη» τη Θύρα 7, ενώ στο δίλλημα Μέσι ή Ρονάλντο ο Γκιγιέρμε τάχθηκε υπέρ του Μέσι.