Επίσκεψη Μελισσανίδη στα Σπάτα - Προανήγγειλε μεγάλες αλλαγές στην ΑΕΚ

Ριζοσπαστικές αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν, προανήγγειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, κατά την επίσκεψή του στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Επίσκεψη Μελισσανίδη στα Σπάτα - Προανήγγειλε μεγάλες αλλαγές στην ΑΕΚ

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (14/5) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αρχικά ανέλαβε το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν κατέκτησε κανέναν εγχώριο τίτλο, ενώ προανήγγειλε πολλές και μεγάλες αλλαγές στην ομάδα!

«Ο πρώτος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας, είμαι εγώ. Εγώ όμως, έχω μάθει και να είμαι νικητής. Δεν ξέρω αν είστε κι εσείς νικητές. Ή αν μπορείτε να γίνετε τέτοιοι. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου, αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Δεν είμαι από αυτούς που θα πουν ότι δεν προσπαθήσατε στον τελικό Κυπέλλου, όμως κάποια πράγματα, πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε τώρα. Όσοι θέλετε να αποχωρήσετε, είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας προτάσεις στην ομάδα. Όσοι δεν το κάνετε θα προπονήστε μόνοι σας».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.