Η συνάντηση και το γεύμα του Μαρτίνς στην Πορτογαλία (pic)

Ο Πορτογάλος τεχνικός κάνει τις διακοπές στην πατρίδα του και είχε την ευκαιρία να γευματίσει με τον εκπρόσωπο του.

Η συνάντηση και το γεύμα του Μαρτίνς στην Πορτογαλία (pic)

Τις διακοπές του απολαμβάνει αυτό το διάστημα ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για να γεμίσει τις μπαταρίες του. Ο 48χρονος προπονητής έφυγε από την Ελλάδα την επόμενη ημέρα του ματς με την ΑΕΛ με προορισμό την Πορτογαλία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς στο διάστημα των διακοπών του δεν ασχολείται με τα θέματα της ομάδας του Πειραιά. Ο Πορτογάλος τεχνικός γευμάτισε με τον εκπρόσωπο του, Σάντσο Φρέιτας σε εστιατόριο δίπλα σε λίμνη της πόλης Αβέιρο.

Οι δύο άνδρες πέρα από την επαγγελματική τους σχέση διατηρούν και φιλικές σχέσεις και είχαν την ευκαιρία να κάνουν μία κουβέντα για όλα τα ζητήματα. Ο Πορτογάλος κόουτς όσον αφορά στα θέμα του Ολυμπιακού μη ξεχνάμε πως έχει παραδώσει στη διοίκηση λίστα με ποδοσφαιριστές που θα ήθελε να αποκτήσει η ομάδα του Πειραιά.

Επίσης όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τα στελέχη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, διότι ο σχεδιασμός «τρέχει», ο χρόνος κυλάει και η έναρξη της νέας σεζόν ξεκινάει. Ο Πέδρο Μαρτίνς θυμίζουμε πως αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα μας για να πιάσει δουλειά γύρω στις 25 Μαΐου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Lunch w/ my assistants ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sancho Freitas (@sfreitas1977) στις