Τσεκάρει τον Ιγκόρ για το δεξί άκρο του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Βραζιλιάνο μπακ. Τι ισχύει με την περίπτωση του και η πίεση από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Τσεκάρει τον Ιγκόρ για το δεξί άκρο του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς

Οι δανεικοί που έχει παραχωρήσει ο Ολυμπιακός είναι φυσικά ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της νέας σεζόν και της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ένας ποδοσφαιριστής που υπάρχει στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο Ιγκόρ Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει παραχωρηθεί δανεικός στην ΑΕΚ Λάρνακας με τη φανέλα της οποίας έχει κάνει μία εξαιρετική σεζόν. Οι Κύπριοι φυσικά και θέλουν να τον κρατήσουν, όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Την εξήγηση για το τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη περίπτωση την έδωσε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ο Άντερ Μουρίγιο.

Ξεκαθάρισε πως στη συμφωνία που έχει γίνει με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει οψιόν αγοράς. Δεν είχε μπει κάποιο ποσό, διότι το νούμερο που ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν επταψήφιο. Η ΑΕΚ Λάρνακας δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει με αποτέλεσμα να μην μπει καν στη διαδικασία να βάλει οψιόν αγοράς.

Ο Άντερ Μουρίγιο, ωστόσο αποκάλυψε πως έχουν γίνει επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Ιγκόρ Σίλβα. Η απάντηση που έχουν πάρει από τους Πειραιώτες είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στον Ρέντη. Ο Βραζιλιάνος θα ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα του Πειραιά, διότι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τον δει στις προπονήσεις και να τον αξιολογήσει.

Η ΑΕΚ Λάρνακας θα περιμένει μέχρι ενός σημείου την απόφαση του Ολυμπιακού, αλλά από την άλλη «καίγεται» να κλείσει τη συγκεκριμένη θέση. Ήδη έχει ξεκινήσει να αναζητά τον αντικαταστάτη του, αλλά η ουσία είναι πως ο Ιγκόρ Σίλβα έχει κάνει… κλικ στον Μαρτίνς και θέλει να τον δει και στις προπονήσεις.