Oι Τούρκοι επιμένουν για Σκρτελ και Ολυμπιακό

Νέα ρεπορτάζ από την Τουρκία επαναφέρουν στο προσκήνιο τον Σλοβάκο στόπερ, αλλά βάζουν στο… κόλπο κι άλλους συλλόγους.

Oι Τούρκοι επιμένουν για Σκρτελ και Ολυμπιακό

Η προτεραιότητα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του ενόψει της νέας σεζόν είναι η απόκτηση ενός στόπερ που θα κάνε τη διαφορά και θα μπορέσει να ηγηθεί της άμυνας. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ο νέος ηγέτης των μετόπισθεν να έχει εμπειρία και παραστάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε ότι τα ονόματα που προκύπτουν αφορούν σε ποδοσφαιριστές με μεγάλη πείρα. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Μάρτιν Σκρτελ. Ο Σλοβάκος στόπερ αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε, αλλά το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Από την Τουρκία προέκυψε το συγκεκριμένο σενάριο και μάλιστα υπάρχουν και νέα δημοσιεύματα σχετικά με τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό της Φενέρ που μένει ελεύθερος. Αυτή τη φορά οι Τούρκοι βάζουν στο κόλπο ακόμα δύο ομάδες. Η Πάρμα και η Ρέιντζερς φέρονται να είναι αυτές που έχουν στο… στόχαστρο τους τον Μάρτιν Σκρτελ.

Ο 34χρονος αμυντικός είναι μεγάλο όνομα και το γεγονός ότι μένει ελεύθερος κάνει και πιο δύσκολη την υπόθεση του. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν αρκετοί σύλλογοι που θα ασχοληθούν μαζί του. Ήδη Πάρμα και Ρέιντζερς φέρονται να τον έχουν στις λίστες τους, αλλά οι Τούρκοι επιμένουν πως ο Ολυμπιακός ασχολείται σοβαρά μαζί του.