Οι διακοπές του Χασάν στην Αίγυπτο και η πίεση στη Μπράγκα

Στην πατρίδα του βρίσκεται ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει στο μυαλό του και το μέλλον του. Τι ισχύει με την υπόθεση του Αιγύπτιου φορ.

Οι διακοπές του Χασάν στην Αίγυπτο και η πίεση στη Μπράγκα

Στην πατρίδα του βρίσκεται ο Αχμέντ Χασάν ο οποίος συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του. Ο 26χρονος θυμίζουμε πως θα ενισχύσει και την Εθνική ομάδα στο Κόπα Άφρικα. Από την ημέρα, πάντως που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό έφυγε για την Αίγυπτο εκεί όπου γεμίζει τις μπαταρίες του.

Στην Πορτογαλία, πάντως, ασχολούνται με το μέλλον του Αχμέντ Χασάν, ο οποίος φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά ανήκει στην Μπράγκα. Όπως αναφέρουν και στην Ιβηρική για να μείνει ο 26χρονος φορ στον Ολυμπιακό θα πρέπει να πληρωθεί η οψιόν αγοράς έως το τέλος του μήνα.

Είναι γνωστό πως το ποσό των 4 εκατ. ευρώ είναι αρκετά υψηλό για να γίνει αυτή η αγορά. Από την άλλη ο παίκτης δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να συνεχίσει στο μεγάλο λιμάνι και τη νέα σεζόν. Ο Χασάν αν και κάνει τις διακοπές του στην Αίγυπτο πιέζει την Μπράγκα να καθίσει στο τραπέζι και να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες έχουν κάνει προσπάθεια για να τον κρατήσουν δανεικό, όμως, οι Πορτογάλοι δεν συζητούν κάτι τέτοιο. Τα «κλειδιά» σε αυτή την υπόθεση είναι δύο. Το ένα είναι φυσικά η θέληση του παίκτη και η πίεση που ασκεί στην Μπράγκα. Το άλλο είναι πως το συμβόλαιο με τους Πορτογάλους ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Εκεί… πατάει και ο παίκτης και πιέζει, αλλά ακόμα υπάρχει χρόνος γι’ αυτή την υπόθεση που φαίνεται δύσκολη.