Εργασίες στον χλοοτάπητα του «Γ. Καραϊσκάκης» (pic)

Εργοτάξιο έχει γίνει το φαληρικό γήπεδο προκειμένου να είναι σε άριστη κατάσταση με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

Εργασίες στον χλοοτάπητα του «Γ. Καραϊσκάκης» (pic)

Το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα και κάθε χρόνο γίνονται βελτιωτικές εργασίες. Πάντα τέτοια εποχή στο φαληρικό γήπεδο εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να είναι έτοιμο και καλύτερο με την έναρξη της νέας σεζόν.

Αυτό συμβαίνει και τούτη την περίοδο. Στο φαληρικό γήπεδο γίνονται βελτιωτικές εργασίες του χλοοτάπητα. Όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία ο χλοοτάπητας έχει ξηλωθεί και γίνονται εργασίες συντήρησης από την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο.

Τότε ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν το πρώτο επίσημο ματς που δεν αποκλείεται να δοθεί στις 23 Ιουλίου.

Θυμίζουμε πως πέρσι όταν ξεκίνησαν τα επίσημα ματς ο αγωνιστικός χώρος του φαληρικού γηπέδου ήταν σε κακή κατάσταση. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι του «Γ. Καραϊσκάκης» εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου τα πάντα να είναι στην εντέλεια στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του Πειραιά να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League.