Το μήνυμα του Σισέ και οι προτάσεις

Ο Σενεγαλέζος είναι ένα από τα λίγα διαμάντια του φετινού ρόστερ. Σύμμαχος του η δουλειά, ενώ βρίσκεται στο… στόχαστρο συλλόγων του εξωτερικού.

Το μήνυμα του Σισέ και οι προτάσεις

Είναι μία από τις αποκαλύψεις του φετινού Ολυμπιακού. Ένας ποδοσφαιριστής που δεν ήρθε με τυμπανοκρουσίες, αλλά από την άλλη κατάφερε έστω κι αν στην αρχή όλα του στράβωναν και ο Χάσι τον είχε εκτός πλάνων, να πάρει θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και να δείξει την αξία του. Ο λόγος φυσικά για τον Παπ Σισέ, ο οποίος σε μία σεζόν που δεν έχει πάει καλά για τους "ερυθρόλευκους" έχει καταφέρει να ξεχωρισει.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ των πρωταθλητών είναι σίγουρα από τις περιπτώσεις του φετινού ρόστερ που αξίζει να προσεχθεί. Έχει κάνει μία αρκετά καλή χρονιά παρά τις αντιξοότητες που υπήρχαν. Θυμίζουμε πως ο Σισέ στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου ήταν εκτός πλάνων και ο Χάσι δεν τον είχε ούτε αν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο νεαρός αμυντικός, ωστόσο με όπλο τη δουλειά του κατάφερε να καθιερωθεί. Το πρωί της Κυριακής ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ανάρτησε μήνυμα στα social media στο οποίο ανέφερε: "Δουλεύοντας σκληρά για να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος καθημερινά. Το κλειδί είναι ο Θεός", έγραψε ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός.

Να σημειώσουμε πως για τον Σισέ έχουν ήδη εκδηλώσει ομάδες από το εξωτερικό. Μπενφίκα και Βασιλεία φέρονται να έχουν στο… στόχαστρο τους τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού. Το ερχόμενο καλοκαίρι, πάντως, θα έχει ενδιαφέρον για τον Σενεγαλέζο στόπερ. Είναι πάντως, μία περίπτωση που το πιθανότερο είναι πως θα μας απασχολήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Προτάσεις θα υπάρξουν για τον Σισέ, αφού ήδη τον έχουν τσεκάρει αρκετοί σύλλογοι από το εξωτερικό.