«Ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε θέλουν τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς»

Το μεταγραφικό σενάριο που έρχεται από την Αγγλία και αφορά τον τερματοφύλακα της Μπόρνμουθ που έχει παίξει στην Τσέλσι.

«Ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε θέλουν τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς»

Και ξαφνικά, στον Ολυμπιακό προέκυψε μεταγραφικό σενάριο που έρχεται από την Αγγλία και αφορά τη θέση του τερματοφύλακας. Ο λόγος για τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς, τον Βόσνιο τερματοφύλακα της Μπόρνμουθ.

Η Βρετανική Daily Star αναφέρει σήμερα ότι ο 30χρονος Βόσνιος τερματοφύλακας που φέτος έχει 24 συμμετοχές με τη Μπόρνμουθ έμεινε εκτός αποστολής στο ματς με την Τότεναμ πριν από μια εβδομάδα και μάλιστα ο προπονητής του Έντι Χάου είπε ότι μπορεί να ξεκινήσει τις διακοπές του.

Σύμφωνα με τo δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμες να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Μπέγκοβιτς γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1987, στη Βοσνία αλλά σε ηλικία τεσσάρων ετών, λόγω του πολέμου, βρέθηκε στη Γερμανία όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα με το όνειρο να γίνει ο νέος Όλιβερ Καν. Όταν έγινε δέκα ετών, με την οικογένειά του μετακόμισε στον Καναδά.

Στα 16του κλήθηκε να δοκιμαστεί σε Πόρτσμουθ και Τότεναμ. Στη δεύτερη προπόνηση με την Πόρτσμουθ υπέγραψε συμβόλαιο καθώς η νέα ομάδα του δεν ήθελε να δοκιμαστεί και στην Τότεναμ. Αγωνίστηκε δανεικός σε διάφορες ομάδες και από το 2010 έως το 1015 έπαιξε στη Στόουκ Σίτι. Από εκεί, πήγε στην Τσέλσι για δύο χρόνια και το 2017 στη Μπόρνμουθ. Είναι διεθνής με την Εθνική Βοσνίας.