«Πρόταση 14 εκατομμυρίων ευρώ η Γουότφορντ στον Ολυμπιακό για Καμαρά»!

Δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας αναφέρει ότι η ομάδα του Χοσέ Χολέμπας σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά της για τον Αφρικανό άσο του Ολυμπιακού.

«Πρόταση 14 εκατομμυρίων ευρώ η Γουότφορντ στον Ολυμπιακό για Καμαρά»!

Θα είναι καυτό το καλοκαίρι για τον Καμαρά. Από τη μία η παρουσία του στο Κόπα Άφρικα και οι βλέψεις του να περάσει με τη Γουινέα στη φάση των «16» και από την άλλη η Γουότφορντ που δείχνει ότι ενδιαφέρεται σοβαρά.

Πριν από μερικές ημέρες τα ρεπορτάζ στην Αγγλία ανέφεραν ότι η ομάδα του Χοσέ Χολέμπας δύσκολα θα δώσει πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ για τον Αφρικανό άσο του Ολυμπιακού. Αν ερχόταν τέτοια πρόταση στους «ερυθρόλευκους» δεν υπήρχε περίπτωση φυσικά να τη δεχτούν, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι απαιτήσεις για τον Καμαρά είναι 20+. Θεωρούν ότι μπορεί να πιάσει και 25 εκατομμύρια.

Σήμερα (9/5) υπήρχε όμως ένα δημοσίευμα της «Evening Standard» που αποκάλυπτε ότι η Γουότφορντ είναι διατεθειμένη να προσφέρει 12 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή 14 εκατομμύρια ευρώ.

Η ουσία είναι ότι κάτι τρέχει με τον Καμαρά και ακόμα καλά καλά δεν έχει συμπληρωθεί το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου. Έχει μεγάλο δρόμο η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, με τον Ολυμπιακό πάντως να μη θέλει με τίποτα να χάσει τον Αφρικανό άσο τώρα.

Ναι μεν οι Σισέ και Κούτρης δείχνουν έτοιμοι για άλλες πολιτείες, καθώς οι «Σειρήνες» είναι πολλές, ωστόσο ειδικά τον Καμαρά οι Πειραιώτες θέλουν οπωσδήποτε να τον κρατήσουν… Εκτός πια και αν έρθει κάποια εξωπραγματική πρόταση πάνω από 20 εκατομμύρια.