Πιέζει ο χρόνος για Ολυμπιακό και Χασάν

Αναλυτικό ρεπορτάζ των Πορτογάλων για το θέμα του Αιγύπτιου επιθετικού και την προσπάθεια του Ολυμπιακού να τον κάνει δικό του.

Πιέζει ο χρόνος για Ολυμπιακό και Χασάν

Για το θέμα του Αχμέντ Χασάν σας γράψαμε και χθες πως έχουν τα δεδομένα. Είναι ένας παίκτης τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς τον θέλει και έχει ζητήσει αν είναι δυνατό να μείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 26χρονος επιθετικός που απολαμβάνει τις διακοπές του στην Αίγυπτο έχει ξεκαθαρίσει από την πλευρά του ότι θέλει να μείνει στον Πειραιά, θωρώντας πως έχει ταιριάξει στον σύλλογο και πως με τον Μαρτίνς κάνει αρκετά καλές σεζόν.

Στην Πορτογαλία, ωστόσο υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για τον Αχμέντ Χασάν. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την O Jogo ο χρόνος πιέζει τον Ολυμπιακό αν θέλει να κρατήσει τον Αιγύπτιο στο ρόστερ του. Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως τον επόμενο μήνα οι Πειραιώτες θα πρέπει να πληρώσουν την οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Το ίδιο ρεπορτάζ κάνει λόγο για προσπάθεια του Ολυμπιακού να μειώσει αυτή τη ρήτρα, αλλά ο ισχυρός άνδρας της Μπράγκα δεν έχει σκοπό να μπει σε τέτοια συζήτηση. Ο Αντόνιο Σαλβαδόρ δεν σκοπεύει να συζητήσει τη μείωση της οψιόν. Σημαντικό σε αυτή την ιστορία είναι πως η πρώην ομάδα του η Ρίο Άβε διατηρεί το 50% του παίκτη κάτι που σημαίνει πως η Μπράγκα δεν θέλει να ρίξει τα χρήματα. Ο Χασάν, πάντως έχει συμβόλαιο έως το 2020 με τη Μπράγκα.