"Δεν είναι διακοπές ο Οτζίτζα"

Τι λέει ο ατζέντης του 29χρονου Βέλγου για τις τελευταίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό και το μέλλον του πελάτη του, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ομάδας.

"Δεν είναι διακοπές ο Οτζίτζα"

Μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη οι Οτζίτζα, Σεμπά είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που τέθηκαν εκτός ομάδας. Στον Βέλγο και στον Βραζιλιάνο έχει χορηγηθεί άδεια. Ο 29χρονος μέσος φέρεται να έχει στείλει επιστολή στους "ερυθρόλευκους" μέσω της οποίας ζητάει να επιστρέψει στην ομάδα και να παίξει στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε.

Το RMC Sport φιλοξένησε αναλυτικό ρεπορτάζ για τα όσα έχουν συμβεί στον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα. Σε αυτό υπάρχουν και δηλώσεις του εκπροσώπου του Οτζίτζα από τις οποίες προκύπτει πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.

"Ο ίδιος και η οικογένεια του επηρεάστηκαν πολύ από τη ληστεία που έγινε στο σπίτι του", ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του Οφόε και συνεχίζοντας αναφέρθηκε στα τελευταία γεγονότα λέγοντας: "Δεν είναι σε διακοπές ο Οτζίτζα παρά τα όσα έχουν ειπωθεί. Θα δούμε τι κινήσεις θα κάνουμε αν δεν επιστρέψει στις προπονήσεις. Θα ενεργήσουμε ανάλογα", είπε ο εκπρόσωπος του Οτζίτζα. Από τα λόγια του προκύπτει πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά στην περίπτωση του.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως τον Ιανουάριο έγινε μεγάλη προσπάθεια από τον Ολυμπιακό για να μεταπείσει τον Οτζίτζα και να συνεχίσει στην ομάδα. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών τον κράτησαν και αφού του εξασφάλισαν ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάται ούτε ο ίδιος, ούτε η οικογένεια του. Δεν είδαν, όμως, από εκείνον να προσφέρει τα ανάλογα μέσα στο γήπεδο και σε σημαντικά παιχνίδια δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω.