Θέλει Ολυμπιακό σαν τρελός ο Χασάν

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον θέλει στο ρόστερ της νέας σεζόν. Οι δυσκολίες και ο ρόλος του ίδιου του παίκτη για να γυρίσει την κατάσταση.

Θέλει Ολυμπιακό σαν τρελός ο Χασάν

Στην Αίγυπτο βρίσκεται αυτές τις ημέρες για να περάσει μέρος των διακοπών του ο Αχμέντ Χασάν. Ο 26χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε τη σεζόν με 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Γι’ ακόμα μία φορά με τον Πέδρο Μαρτίνς προπονητή τα πήγε αρκετά καλά. Το θέμα με τον Χασάν, ωστόσο είναι γνωστό.

Ο παίκτης είναι δανεικός από τη Μπράγκα και τα 4 εκατ. ευρώ που αξιώνει ο πορτογαλικός σύλλογος είναι πολλά για να τα δώσει ο Ολυμπιακός και να τον κρατήσει. Οι Ίβηρες δεν είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να τον δώσουν ξανά δανεικό.

Από την άλλη ο παίκτης θέλει να μείνει στον Πειραιά. Έκανε αρκετά καλή σεζόν με τους «ερυθρόλευκους» και πιστεύει πως αν και του χρόνου παίξει στον Ολυμπιακό θα είναι ακόμα καλύτερος. Ο Χασάν θεωρεί ότι του ταιριάζει ο τρόπος που παίζει ο Ολυμπιακός και όλο αυτό βγαίνει και στο γήπεδο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή και φυσικά θα τον ήθελε στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν. Ο Πορτογάλος, μάλιστα, πιστεύει πως αν ο Χασάν δεν είχε τους τραυματισμούς του θα είχε βάλει πολύ περισσότερα γκολ. Πιστεύει πως στάθηκε αρκετά άτυχος, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα και να σκοράρει σημαντικά γκολ. Τον θέλει στην ομάδα, όμως, με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο.

Το σίγουρο είναι πως ο Αχμέντ Χασάν θα το παλέψει και θα πιέσει τη Μπράγκα έτσι ώστε να υποκύψει και να τον δώσει στον Ολυμπιακό είτε με δανεισμό, είτε να διαπραγματευτεί την οψιόν αγοράς. Το «παιχνίδι» επί της ουσίας είναι στα χέρια του και το δεδομένο είναι πως εκείνος θέλει να συνεχίσει με τα ερυθρόλευκα.