Το "ευχαριστώ" του Μαρτίνς: Τιμή μου να οδηγώ τον Ολυμπιακό

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς ευχαρίστησε την «ερυθρόλευκη» οικογένεια για όλα όσα έζησε την χρονιά που πέρασε. 

Το "ευχαριστώ" του Μαρτίνς: Τιμή μου να οδηγώ τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαρίστησε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού για τη χρονιά που πέρασε.

Τόνισε πως στόχος της επόμενης σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Με το τέλος της σεζόν 2018-19 ήρθε η στιγμή να κοιτάξουμε πίσω στην προσπάθειά μας.

Μετά από την πρώτη μου σεζόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού, μπορώ να πω ότι έχω κερδίσει μία νέα οικογένεια και ένα νέο σπίτι.

Από την αρχή, ήμουν πλήρως αφοσιωμένος να βάλω τον Ολυμπιακό πίσω στο δρόμο της επιτυχίας, μετά από μια δύσκολη σεζόν. Ήταν σημαντικό να γυρίσουμε σελίδα και αυτό ξεκίνησε εκ νέου χτίσιμο της ομάδας.

Όμως υπήρχε ακόμα μία σημαντική αποστολή: να επαναφέρουμε την έννοια της ιστορίας και των αξιών του Ολυμπιακού από τους παίκτες, στο προσωπικό και φυσικά στους φιλάθλους.

Μία σταθερή μετάβαση δεν ήταν ποτέ απλή, αλλά η φανταστική μεταξύ μας συνεργασία μας έκανε να προοδεύσουμε σε όλους τους τομείς. Η αφοσίωση όλων στον στόχο μας επέτρεψε μερικές φανταστικές επιτυχίες.

Μία ειδική ευχαριστία στην κινητήριο δύναμή μας, τους φιλάθλους μας, παθιασμένους και απαιτητικού, τους καλύτερους των καλύτερων, καθοριστικούς στην όλη μας πρόοδο και την ωρίμανσή μας ως ομάδα. Θέλω από εσάς το ίδιο που θέλετε και εσείς από 'μενα. Είμαστε μαζί σε αυτό και διαρκώς μας φοβούνταν και μας σέβονταν.

Αυτή ήταν μία μεταβατική σεζόν, κατά την οποία χτίσαμε ένα δυνατό και στέρεο οικοδόμημα. Ωστόσο, μην με παρεξηγείτε, δεν είμαι ούτε χαρούμενος ούτε ικανοποιημένος, επειδή δεν κερδίσαμε τρόπαια.

Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα συναίσθημα που υπερτερεί όλων των υπολοίπων: Η τιμή να οδηγώ τον Ολυμπιακό.

Σας ευχαριστώ όλους, κάθε έναν ξεχωριστά».

Δείτε την δημοσίευση του Πέδρο Μαρτίνς: