ΑΕΛ: «Ο Φέστα δεσμεύεται με συμβόλαιο, δεν υπάρχει επαφή με προπονητή»

Οι «βυσσινί» με επίσημη ανακοίνωση ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν παρθεί αποφάσεις για την αντικατάσταση του Φέστα, ο οποίος, όπως τόνισαν, δεσμεύεται με συμβόλαιο. 

ΑΕΛ: «Ο Φέστα δεσμεύεται με συμβόλαιο, δεν υπάρχει επαφή με προπονητή»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με το θέμα της παραίτησης του Τζιανλούκα Φέστα από την ομάδα της Λάρισας.

Σε αυτήν αναφέρει ότι ο Ιταλός προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο, το οποίο συνεχίζει να έχει ισχύ ακόμα και μετά την μονομερή του παραίτηση, ενώ διέψευσε τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αντικατάσταση στην τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την παραίτηση του προπονητού μας κ. Φέστα έχει αρχίσει, ειδικά σε κάποια ΜΜΕ των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, η γνωστή «προπονητολογία» και μάλιστα σε ορισμένα από αυτά αναφέρονται και ονόματα κάποιων προπονητών που στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί με τον κ. Κούγια.

Η ΑΕΛ διαψεύδει ότι υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε επαφή με τον οιονδήποτε προπονητή είτε Έλληνα είτε ξένο.

Ήδη από χθες, μόλις έγινε γνωστή η παραίτηση του κ. Φέστα, διάφοροι μάνατζερς έχουν προτείνει και γραπτώς και προφορικώς πολλούς Έλληνες και αλλοδαπούς προπονητές, αλλά η απόφαση για την πρόσληψη του νέου προπονητού δεν πρόκειται να ληφθεί άμεσα, αλλά θα εξεταστούν όλες οι παράμετροι, αφού η ΑΕΛ έχει μια έτοιμη ποδοσφαιρική ομάδα, χρειάζονται ελάχιστες ποιοτικές προσθήκες και ο στόχος της επόμενης σεζόν δεν είναι απλώς και μόνον η παραμονή.

Η ΑΕΛ στην περίπτωση κατά την οποία αποδειχθεί ότι οι προσωπικοί λόγοι τους οποίους επικαλέστηκε ό κ. Φέστα δεν είναι προσωπικοί, αλλά πίσω από την παραίτηση υποκρύπτεται κάποια άλλη ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα, θα στραφεί εναντίον του κ. Φέστα και της οιασδήποτε ελληνικής ομάδας και θα ζητήσει αποζημίωση μέσω της δικαστικής οδού, αφού ο κ. Φέστα αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με την ΑΕΛ με συμβόλαιο μέχρι το 2021 και δεν είναι ελεύθερος.

Η μονομερής παραίτηση του κ. Φέστα δεν δεσμεύει την ΑΕΛ και το συμβόλαιο είναι εν ισχύ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας