Ατρόμητος - ΟΦΗ 0-2: Στο μπαράζ κρίνεται η σωτηρία των Κρητικών (highlights)

Ο ΟΦΗ πέρασε από το Περιστέρι κερδίζοντας 2-0 τον Ατρόμητο στο φινάλε του πρωταθλήματος αλλά για να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να πάρει και το μπαράζ με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Ατρόμητος - ΟΦΗ 0-2: Στο μπαράζ κρίνεται η σωτηρία των Κρητικών (highlights)

Στο μπαράζ με αντίπαλο τον Πλατανιά θα κριθεί η παραμονή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι αλλά αυτή η νίκη δεν ήταν αρκετή για να την κρατήσει στη μεγάλη κατηγορία απευθείας, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε τον Πανιώνιο.

Ο ΟΦΗ που για ακόμη μια φορά παρουσιάστηκε με επιθετικό πρόσωπο και έπαιξε για το τρίποντο, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και πήρε τη νίκη. Στο 21’ από μια στημένη φάση (κόρνερ), ο Νέιρα άνοιξε το σκορ με σουτ και στο 74’ ο Σασί σε ένα διάστημα όπου ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και είχε τις ευκαιρίες, ήταν εκείνος που ουσιαστικά...κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Ατρόμητος που είχε μαθηματικές ελπίδες για την τρίτη θέση (έπρεπε να κερδίσει τον ΟΦΗ και να κάνει γκέλα η ΑΕΚ στη Λιβαδειά) στο α’ ημίχρονο αν και μπήκε καλά, έκανε αρκετά λάθη και βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ. Στην επανάληψη ιδίως με την είσοδο του Ενσικουλού και εν συνεχεία του Ουγκράι, κυκλοφόρησε καλύτερα και πιο γρήγορα τη μπάλα. Έκανε φάσεις, είχε και δοκάρι με τον Ρισβάνη στο 63ο λεπτό αλλά το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε ποτέ. Έτσι μετά και το 0-2 στο 74’ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ: Περιστερίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ 0-2

Σκόρερ: Νέιρα 21', Σασί 74'

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας) – Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες: Κοροβέσης, Μιχόγεβιτς, Σασί, Ρισβάνης

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης , Χατζηισαϊας , Κατράνης,μ Μπουσούλατζιτς (82’ Μούγιακιτς), Ούμπιδες, Μπρούνο, Ουάρντα (46’ Ενσικουλού 6,5), Μανούσος (56’ Ουγκράι 6), Κουλούρης 5

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Μπράουν 7, Μιχόγεβιτς 6, Γιαννούλης 7, Κοροβέσης 7 – Μεγιάδο 7, Νέιρα 7 (88’ Ντίνας), Βαζ 7, Ναμπί 7 (82’ Σακόρ), Φερέιρα 6 (73’ Νάστος), Σασί 6