Η κριτική των παικτών: Ηγέτης Νάτχο, χορταστικός Καμαρά!

Άνετη νίκη του Ολυμπιακού στην Λάρισα με όλους τους παίκτες σε καλή βραδιά. Η ατομική κριτική των ποδοσφαιριστών του Μαρτίνς. 

Η κριτική των παικτών: Ηγέτης Νάτχο, χορταστικός Καμαρά!

Ο Μπίμπαρς Νάτχο δημιούργησε τα δύο από τα τρία γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Λάρισας και σίγουρα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης των ερυθρόλευκων στην τελευταία κατά πάσα πιθανότητα εμφάνισή του στην πειραϊκή ομάδα. Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού.

ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ: Όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών. Σε ετοιμότητα τόσο σε δύσκολες, όσο και περίεργες φάσεις προς ή κοντά στην εστία του.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Έπαιζε συνεχώς ψηλά, στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές θετικές ενέργειες και έχασε μια σημαντική ευκαιρία, αλλά στην επανάληψη ήταν ο γνωστός Ομάρ και συνδύασε την πολύ καλή εμφάνισή του με ένα ωραίο γκολ με το αριστερό.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Η ωραιότερη ενέργειά του ήταν η ντρίμπλα στον Καρανίκα στο πρώτο μέρος. Ανέβηκε περισσότερο και σε χώρο και σε απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός στη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει.

ΜΕΡΙΑ: Αλάνθαστος στο πρώτο ημίχρονο και πολύ δυναμικός στις παρεμβάσεις του, αλλά από την ώρα που εκνευρίστηκε με την αγκωνιά του Γιακιμόβσκι έχασε τον έλεγχο στο παιχνίδι του και έκανε κάποια λάθη, ενίοτε και αβίαστα.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Άργησε κάπως να προσαρμοστεί και έκανε κάποια λάθη, αλλά όσο περνούσε η ώρα ήταν όλο και καλύτερος και στο δεύτερο μέρος έκανε πολλές αποκρούσεις σε επικίνδυνες σέντρες των γηπεδούχων.

ΣΙΣΕ: Σε πολλές φάσεις «κατάπιε» τους αντίπαλους και έβγαζε γρήγορα την μπάλα μπροστά με το μεγάλο διασκελισμό του. Στο δεύτερο έχασε σε μια δυο φάσεις τη συγκέντρωσή του, αλλά γενικά είχε εμφάνιση υψηλού επιπέδου.

ΚΑΜΑΡΑ: Σπουδαίο ματς από τον Αφρικανό, με τρομερή συνεισφορά στην κυκλοφορία της μπάλας, πολλά κλεψίματα, δημιουργικές κινήσεις και στο τέλος το γκολ από τη σέντρα του Τοροσίδη. Εξαιρετικός.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Πολύ τρέξιμο και ενέργεια σε ένα ρόλο στη μεσαία γραμμή, στον οποίο ανταποκρίθηκε απολύτως. Έδειξε με την κινητικότητα και τη διάθεσή του ότι μπορεί να υπολογίζεται.

ΝΑΤΧΟ: Στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του φάνηκε απόλυτος επαγγελματίας. Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, με δύο ασίστ και πολλές ακόμη υπέροχες ενέργειες. Μαεστρικό ματς από τον Ισραηλινό.

ΣΟΛΔΑΝΟ: Είχε μεγάλο πείσμα σε πολλές φάσεις, βοήθησε στη λειτουργία του παιχνιδιού και έδωσε λύσεις ακόμη και ανασταλτικά. Ως περιφερειακός φορ δείχνει να μπορεί καλύτερα σε σχέση με την παρουσία του μέσα στην περιοχή. Θέλει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια.

ΧΑΣΑΝ: Απόλυτος εκτελεστής στη φάση του πρώτου γκολ αλλά και με δύο καλές χαμένες ευκαιρίες στην επανάληψη. Γενικά έδειξε και πάλι ότι είναι ένας αξιόπιστος κυνηγός. Εκνευρίστηκε στις αρχές της επανάληψης και ο Μαρτίνς δεν τον άφησε πολλή ώρα στο ματς.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε ως δεύτερος κυνηγός, αλλά πολλές φορές γύρισε στο κέντρο για να οργανώσει. Είχε συμμετοχή σε επιθέσεις, χωρίς τις πιο πολλές φορές να του «πιάνουν» οι προσπάθειες.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Έπαιξε λίγο, φαινόταν σαν να θέλει πάση θυσία να σκοράρει κι αυτό τον έκανε να μην βλέπει συμπαίκτες του σε καλύτερες θέσεις. Είχε κι αυτός συμμετοχή πάντως στις τελευταίες επιθέσεις της ομάδας.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Με το που μπήκε στο γήπεδο έδειξε γιατί είναι ακόμα ένας παίκτης πρώτης γραμμής. Σέρβιρε το τρίτο γκολ της ομάδας στον Καμαρά και ετοιμάζεται για μια καλή προετοιμασία αλλά προηγουμένως και για τα ματς της Εθνικής.

Διαβάστε επίσης:

Τα γκολ του Ολυμπιακού στη Λάρισα

Το... βιολί του με μαέστρο τον Νάτχο

H συγκινητική φωτογραφία Μόρα - Αβραάμ Παπαδόπουλου για τους νεκρούς των ομάδων

Τα highlights του ΑΕΛ - Ολυμπιακός