Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0-3: Το "καλό εισιτήριο" του Europa League η Ένωση (highlights)

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού στη Βοιωτία και τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας της φετινής Super League, που της δίνει το "καλό εισιτήριο" του Europa League.

Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0-3: Το "καλό εισιτήριο" του Europa League η Ένωση (highlights)

H Ένωση μπήκε δυνατά στον παιχνίδι και πήρε από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, υποχρεώνοντας τον αντίπαλό της σε ρόλο κομπάρσου. Γαλανόπουλος, Γκάλο, Μάνταλος και Μπακασέτας είχαν τις ευκαιρίες να δώσουν από νωρίς προβάδισμα στην ΑΕΚ, αλλά βρέθηκαν απέναντι στον εξαιρετικό τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, Μπάγιτς.

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Τελικά, το γκολ για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, ήρθε στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν έπειτα από σουτ του Πόνσε, ο Μπακασέτας πήρε το ριμπάουντ και με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για τον μέσο της ΑΕΚ μετά από 7 μήνες και συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο του 2018, όταν είχε ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ (1-1)!!!

Η ΑΕΚ "καθάρισε" το παιχνίδι με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 54', όταν έπειτα από συνεργασία του Μάνταλου με τον Λιβάγια, ο Κροάτης έκανε το 0-2.

Ολα έγιναν πιο εύκολα για την ΑΕΚ στο 62', όταν ο Νανγκίς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Μάνταλο, ο οποίος προηγουμένως είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία. Το 0-3 ήρθε από τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ, Πόνσε στο 67ο λεπτό, ενώ στο παιχνίδι μπήκε και ο Μπογέ, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Μεγάλη στιγμή και για τον Λόπες της ΑΕΚ, ο οποίος επέστρεψε μετά τον σοβαρό τραυματισμό, που τον άφησε εκτός δράσης για 7 μήνες!

MIΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ: Λιβαδειάς
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 0-3
ΣΚΟΡΕΡ: 45' Μπακασέτας, 54' Λιβάγια, 67' Πόνσε
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24' Νίκας, 72 Τσιγκρίνσκι
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 62' Νανγκίς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς - Ρεκιασβίλι (60’ Τσαμπούρης) Αντιλέχου (68’ Όμο) Λιάγκας Χατζηλάμπρος – Νίκας Ζησόπουλος – Παντελιάδης Κονέ Νανγκίς - Μαρκόφσκι (64’ Καραχάλιος)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας - Γκάλο Τσιγκρίνσκι (76’ Γιαννούτσος) Οικονόμου Χουλτ (85’ Λόπες) - Γαλανόπουλος Κρίστιτσιτς Μάνταλος (70’ Μπογέ) Μπακασέτας – Λιβάγια – Πόνσε